Bolsius

Bolsius online kopen

Het merk Bolsius is bekend om haar kaarsen. Het bedrijf Bolsius is ontstaan in 1870 maar was toen een wasblekerij. Pas in 1920 werd begonnen met het maken van kaarsen voor de kerk. Bolsius werd in korte tijd zo bekend door de kerkkaarsen dat het in 1927 het predicaat Pauselijk hofleverancier mocht dragen. Na de oorlog werden kaarsen ook veel meer thuis gebruikt en groeide en bloeide het bedrijf Bolsius als nooit tevoren. Bolsius heeft in de loop der jaren het assortiment enorm uitgebreid en levert aan vele landen in de wereld. HorecaRama heeft verschillende producten in het assortiment van het merk Bolsius voor gebruik in de horeca.

Producten van Bolsius bij HorecaRama

Met behulp van kaarsen kunt u op een eenvoudige manier veel sfeer brengen in uw horeca gelegenheid. Een kaars op tafel voor een romantische sfeer of een met kaarsen verlicht buffet. Bolsius kaarsen zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende soorten: witte of ivoorkleurige kaarsen voor in een kandelaar bijvoorbeeld. Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen. U kunt ook kiezen voor stompkaarsen van Bolsius of voor waxinelichtjes. Waxinelichtjes kunnen worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. U kunt waxinelichtjes laten branden in een glas maar ze zijn ook geschikt in onder meer warmhoud toestellen. Of kies voor een Bolsius lowboy kaars. Dit zijn bowls die gevuld zijn met wax en een brandtijd hebben tot wel 75 uur. Verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren en deze Bolsius lowboys worden geleverd in setjes van 12 stuks.

Bolsius en andere merken bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit tal van artikelen voor de inrichting van onder meer hotel en restaurant. Bolsius is een van de vele bekende merken die wij leveren. Kies uit bekende merken besteksets of voor kwalitatief goede keukenspullen, werkschoenen van Birckenstock of prullenbakken van Bolero. Door het grote en gevarieerde aanbod bij HorecaRama richt u uw hotel en restaurant in volgens uw smaak en wensen. 

Lees meer
Bolsius