Bonzer

Bonzer online kopen

Bonzer is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van producten voor de horeca: servies, blenders, cateringapparatuur en vele andere artikelen. Het bedrijf is gevestigd in Groot-Brittannië en is bekend in de hele wereld. Alle producten van Bonzer zijn van hoge kwaliteit en bij uitstek geschikt voor gebruik in de professionele keuken van hotel en restaurant. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van verschillende producten van Bonzer.

Producten van Bonzer bij HorecaRama

Het assortiment Bonzer producten bestaat bij HorecaRama voornamelijk uit ijsknijpers en blikopeners. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid. De blikopeners van Bonzer zijn wereldberoemd. Gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een antibacterieel vervangbaar mes. Deze blikopeners worden veelvuldig gebruikt in professionele omgevingen zoals de horeca. De blikopeners van Bonzer zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt bij HorecaRama ook terecht voor vervangende onderdelen zoals een wieltje of mesje voor de blikopener van Bonzer.

Professionele ijsknijpers

De ijsknijpers van Bonzer zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in veel verschillende kleuren waaronder ook trendy kleuren zoals lichtblauw, kobaltblauw of bordeauxrood. Dit heeft als voordeel dat u per smaak of per groep smaken een vaste kleur ijsknijper kunt kiezen. De ijsknijpers zijn gemaakt van roestvrijstaal en licht van gewicht. Verkrijgbaar in verschillende grootte ijsbolletjes. De ijsknijpers van Bonzer zijn zeer gemakkelijk in gebruik door de simpele knijpbeweging.

HorecaRama voor uw horeca benodigdheden

HorecaRama is een horecagroothandel met een zeer uitgebreid assortiment. U kunt bij HorecaRama terecht voor grote producten zoals keukenapparatuur maar ook voor kleine accessoires zoals ijsknijpers. Een grote keuze uit messen en snijders, bestekseries en serviesgoed. Schoonmaakartikelen, alles voor e aankleding van uw tafels of voor de catering. Kies uit producten van meer dan 150 bekende merken waaronder Bonzer en uit een groot assortiment budgetartikelen. Professionele ijsknijper nodig? Kies voor de kwaliteit van Bonzer. 

Lees meer
Bonzer