Brecknell

Brecknell online kopen

Brecknell levert professionele weegschalen voor gebruik in onder meer de horeca. Weegschalen die geschikt zijn voor het afwegen van kleine hoeveelheden maar ook weegschalen die grote verpakkingen kunnen wegen. De weegschalen van Brecknell zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen van weegschalen van dit topmerk.

Brecknell weegschaal voor kleine hoeveelheden

Wilt u heel precies kleine hoeveelheden voedsel kunnen afwegen Dan kunt u kiezen uit verschillende modellen Brecknell weegschalen. Kijk bijvoorbeeld naar de weegschaal die zowel met een batterij kan worden gebruikt als op het netstroom kan worden aangesloten. Deze Brecknell weegschaal is gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een helder LED-display scherm. Ideaal voor zeer nauwkeurig wegen in stapjes van 1 gram. Deze Brecknell weegschaal is voorzien van een platform. Beschikbaar in meerdere uitvoeringen.

Wegen van grotere hoeveelheden

Brecknell biedt ook meerdere oplossingen voor het wegen van grotere hoeveelheden. De weegschaal met een capaciteit tot maximaal 120 kilo is voorzien van een heldere, aparte LED-display die is verbonden door middel van een kabel. Op het platform kunnen zware pakketten worden gewogen in stapjes van 50 gram. Ideaal voor het wegen van voedselcontainers en grote verpakkingen. De weegschaal schakelt automatisch uit en wordt geleverd inclusief wandbeugel voor bevestiging aan de wand. Werkt zowel op batterijen als op het lichtnet. Kijk voor deze en andere modellen weegschalen van Brecknell naar het assortiment van HorecaRama.

Weegschalen bij HorecaRama

U kunt bij HorecaRama terecht voor de aanschaf van al uw weegapparatuur. Grote en kleine keuken weegschalen, elektrische weegschalen in tal van uitvoeringen van bekende merken zoals Brecknell. Een ander bekend merk bij HorecaRama voor de aanschaf van een weegschaal is bijvoorbeeld Weigh Station. Kijk naar het uitgebreide assortiment weegschalen van onder andere Brecknell om uw keuze te maken. 

Lees meer
Brecknell