Bright Spark

Bright Spark online kopen

Bright Spark is een bekend merk op het gebied van energieproducten voor zowel professioneel als thuis gebruik. Gevestigd in Engeland levert dit bedrijf al meer dan 50 jaar producten van hoogwaardige kwaliteit. Draagbare gaskokers, gas cartridges, gasaanstekers en vele andere producten op het gebied van gas die speciaal geschikt zijn voor gebruik in de horeca. HorecaRama heeft verschillende producten in het assortiment van het merk Bright Spark die zeer geschikt zijn voor gebruik in hotels en restaurants.

Assortiment HorecaRama van het merk Bright Spark

Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van verschillende koksbranders van het merk Bright Spark. Sommige koksbranders worden geleverd met een gasbus, maar u kunt ook losse gasbussen van Bright Spark bestellen. Bestel gasbussen van Bright Spark bij HorecaRama per stuk of per doos met een inhoud van 28 stuks. U kunt ook kiezen voor de mini koksbrander of een Deluxe versie. Andere mogelijkheden voor de aanschaf Bright Spark producten zijn een gas rechaud, een terrasverwarmer of een mini grill in tafelmodel. Alle producten van Bright Spark voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid en zijn geschikt voor professioneel gebruik binnen de horeca.

Topmerken zoals Bright Spark

In uw hotel en restaurant wilt u werken met de beste producten die garant staan voor professionaliteit, kwaliteit en veiligheid. Als u kiest voor bekende merken zoals Bright Spark bent u zeker van goede spullen die lang mee gaan. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit wel 150 topmerken voor de aanschaf van uw benodigdheden. Stem uw aankopen eenvoudig op elkaar af voor de beste inrichting van keuken en andere vertrekken. U kunt de aanschaf van merkartikelen ook combineren met low budget artikelen of speciale benodigdheden zoals bestek van melamine. Kies verder bij HorecaRama uit een uitgebreid assortiment accessoires voor hotel en restaurant.  

Lees meer
Bright Spark