Burnguard

Burnguard online kopen

Het merk Burnguard staat garant voor kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Burnguard maakt onder meer handschoenen die zeer geschikt zijn voor gebruik in de horeca omdat de handschoenen zijn bestand tegen allerlei invloeden van buitenaf. Denk aan chemicaliën en heet water. Er zijn allerlei verschillende uitvoeringen van deze professionele handschoenen verkrijgbaar, afgestemd voor gebruik in de horeca. Kijk naar het assortiment producten van het merk Burnguard van HorecaRama als u zeker wilt zijn van handschoenen van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor gebruik in hotel en restaurant.

Assortiment Burnguard van HorecaRama

Bescherm uzelf en uw personeel in de professionele keuken van hotel en restaurant door de aanschaf van kwalitatieve handschoenen. Zo voorkomt u uitval van uw personeel door verbranding van handen of onderarmen. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende soorten handschoenen. De extra lange handschoenen van Burnguard zijn speciaal geschikt voor het werken met hete vloeistoffen of met chemicaliën. Door de lange uitvoering zijn ook de armen goed beschermd. De ruwe afwerking van deze handschoenen zorgen voor een goede grip tijdens het gebruik. Verder vindt u bij HorecaRama verschillende ovenwanten van Burnguard, in meerdere uitvoeringen en kleuren.

Topmerken zoals Burnguard

Voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden gaat u naar HorecaRama, de horecagroothandel. Een gevarieerd en groot aanbod producten waaronder een grote keus uit wel 150 topmerken zoals Burnguard. Door te kiezen voor kwaliteit beschermt u uzelf en uw personeel en zorgt u voor een goede uitstraling naar uw gasten. Uw personeel is gebaat bij goede Burnguard handschoenen en professionele werkschoenen zoals van Birckenstock. Verwen uw gasten met topmerk kwaliteit bestek zoals Amefa of Olympia, en richt uw professionele keuken in met hoogstaande apparatuur van Buffalo. Uiteraard kunt u uw aankopen bij HorecaRama ook combineren met budget artikelen en vele accessoires. 

Lees meer
Burnguard