CaterFlame

Caterflame online kopen

Caterflame is met meer dan 40 jaar ervaring, de bekende partner van de chafing dish. Caterflame maakt producten voor de horecakeuken en heeft een grote naam opgebouwd door hun innovatieve werkwijze met veel oog voor veiligheid en kwaliteit. Op het gebied van warmhouden van gerechten en voedsel zijn de producten van Caterflame bijzonder gewaardeerd en met name de brandpasta voor langdurig gebruik is een bekend product. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen brandpasta van het merk Caterflame.

Caterflame producten van HorecaRama

Brandpaste van Caterflame is bij HorecaRama beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De blikjes brandpasta van Caterflame worden geleverd per 24 of 72 stuks. Deze blikjes zijn goed voor een brandtijd van ongeveer 3 uur, hebben een inhoud van 200 gram en zijn milieuvriendelijk. Er zijn ook blikjes brandpasta van Caterflame die circa 6 uur branden en zijn voorzien van een gepatenteerde extra grote lont. Geleverd per 24 stuks. Cateringflame biedt ook de keuze voor een kan van 5 liter brandpasta ethanol. Ethanol heeft een hoog verhittingsvermogen en produceert geen roet of stank. Dit product van Caterflame is zeer geschikt voor chafing dishes, rechauds en andere warmhoudapparatuur. Een bijpassende dispenser is eveneens verkrijgbaar bij HorecaRama. Tenslotte kunt u ook nog kiezen voor een emmer brandpaste met een inhoud van 5 liter.

Caterflame, Caterchef, Catercool en andere merken

HorecaRama heeft meer dan 150 merken in het assortiment voor de inrichting van uw professionele keuken en hotel en restaurant. Caterflame voor warmhoud spullen Catercool voor uw koelingsbenodigdheden, Caterchef voor de inrichting van uw professionele keuken met apparatuur van topkwaliteit. Daarnaast vindt u tal van andere merken op het gebied van keukenapparatuur, tafelinrichting en voor de inrichting van badkamer en slaapkamer van uw hotel. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid en kijk naar het uitgebreide assortiment brandpasta van Caterflame bij HorecaRama. 

Lees meer
CaterFlame