Caterlite

Caterlite online kopen

Bij HorecaRama heeft u keuze uit verschillende kookapparatuur en andere apparaten van het merk Caterlite. De producten van Caterlite zijn gewaardeerd om hun kwaliteit in combinatie met de veelal aantrekkelijk prijzen. U kunt bij HorecaRama kiezen uit een groot aantal merken voor de aanschaf van benodigdheden voor hotel en restaurant. Voor de aankleding van uw tafels bijvoorbeeld maar ook voor de badkamers en slaapkamers van uw hotel vindt u alles wat u nodig heeft bij HorecaRama. Kies uit kwalitatief hoogstaande merken zoals Caterlite of uit budget artikelen.

Assortiment Caterlite van HorecaRama

Voor de inrichting van de professionele horeca keuken vindt u verschillende apparatuur van het merk Caterlite. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit verschillende friteuses van Caterlite van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Kies uit modellen met een inhoud van 3,5 liter of 8 liter of een dubbele friteuse van 2 x 3,5 liter. Ook verschillende modellen waterkokers van Caterlite, rijstkokers of een koffiepercolator vindt u bij HorecaRama. U kunt uw professionele keuken inrichten met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs als u kiest voor Caterlite.

Bijzondere Caterlite producten

Naast het assortiment apparatuur van Caterlite voor de professionele keuken vindt u ook bijzondere Caterlite producten bij HorecaRama, bijvoorbeeld voor uw hotel. Een strijkijzer of een elektrische pompkan bijvoorbeeld. Voor de keuken zijn van Caterlite ook beschikbaar een warmhoudplaat, een gehaktmolen en een vleessnijmachine. Kijk voor het volledige aanbod producten van Caterlite eens op de website van HorecaRama.

Caterlite en andere merken bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit wel 150 topmerken voor uw horecabenodigdheden. Merken met een jarenlange naam binnen de horecawereld zoals Caterflame en Caterlite, Buff en Buffalo, Amefa en Olympia bestek, Brabantia voor uw prullenbakken en tal van andere mogelijkheden. Naast het grote aanbod bekende merken kunt u bij HorecaRama ook terecht voor budget artikelen of merken zoals Caterlite die bekend staan om hun goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Lees meer
Caterlite