Chef Works

Chef Works online kopen

Chef Works is een Amerikaans merk dat overal ter wereld bekend is om het grote assortiment horecakleding. Chef Works staat garant voor kwaliteit en diversiteit en maakt kleding voor uw personeel in de horecakeuken, voor personeel in de bediening en achter de bar. De werkkleding van Chef Works is niet alleen van hoge kwaliteit, het staat ook voor gebruiksgemak en geeft uw hotel of restaurant een goede uitstraling door de mooie designs. Bij HorecaRama kunt u daarom kiezen uit een uitgebreid assortiment horecakleding van het merk Chef Works.

Chef Works kleding bij HorecaRama

Met de werkkleding van Chef Works kunt u uw personeel van top tot teen kleden. Een groot assortiment koksbroeken in unikleuren of in aantrekkelijke of gedurfde designs van het merk Chef Works combineert u met koksbuizen. De koksbuizen van Chef Works zijn verkrijgbaar bij HorecaRama in tal van uitvoeringen en kleuren, zowel voor heren als voor dames. Ook voor schorten in tal van uitvoeringen van het merk Chef Works gaat u naar HorecaRama. Combineer uw aankopen met een mooie koksmuts, eveneens verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Meer over de werkkleding van Chef Works

De werkkleding van Chef Works is gemaakt van mooie stoffen, veelal van katoen. De kleding is wasbaar op hoge temperaturen en sommige kledingstukken zijn speciaal bestand tegen vocht, chemicaliën of hoge temperaturen. Koksmutsen zijn doorgaans verstelbaar en alle werkkleding is verkrijgbaar in verschillende maten. Kijk naar het uitgebreide assortiment werkkleding voor de horeca van Chef Works bij HorecaRama.

Chef Works en andere bedrijfskleding

U vindt bij HorecaRama niet alleen kleding van het merk Chef Works, maar ook van andere bekende merken of in budget uitvoering. Voor werkschoenen kunt u kijken bij het bekende merk Birckenstock en voor hoofdbedekking bijvoorbeeld ook bij het merk Buff. 

Lees meer
Chef Works