Comark

Comark online kopen

Comark is een Engels bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van precisie thermometers. Overal waar temperaturen exact moeten worden gemeten kunnen de producten van Comark worden ingezet. In de gezondheidszorg en in laboratoria maar ook in de horeca. Comark vervaardigde in 1961 haar eerste elektronische meetinstrument en is sindsdien voortdurend aan het uitbreiden. Momenteel is Comark een begrip over de hele wereld met levering van meer dan een miljoen instrumenten per jaar.

Comark en horeca

In de horeca is het meten van temperaturen belangrijk. De temperatuur van het voedsel in de vriezer en in de koelkast maar ook tijdens opslag, vervoer en tijdens de bereiding ervan. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod thermometers waaronder ook verschillende thermometers van het bekende merk Comark. U vindt in het assortiment onder meer een zakthermometer, digitale thermometers en infrarood thermometers.

Thermometers van Comark

Wilt u altijd en overal temperaturen kunnen meten dan is de zakthermometer van Comark iets voor u. Met een inklapbare voeler en LCD-scherm is de professionele thermometer in staat temperaturen van

-40 tot +125 graden te meten. De thermometer voldoet aan alle eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Kies uit verschillende modellen digitale thermometers van Comark met afneembare voeler. Deze thermometer schakelt automatisch uit. Verder vindt u infrarood thermometers in het assortiment die garant staan voor hygiëne en Comark biedt zelfs vaatwasmachine bestendige thermometers.

HorecaRama voor al uw benodigdheden

Een thermometer van Comark, bestek van bekende en hoogstaande merken, messen in prachtige uitvoeringen. Alles wat u nodig heeft voor de inrichting van de professionele horeca keuken vindt u bij horecagroothandel HorecaRama. Naast de thermometers van het wereldwijd bekende merk Comark vindt u nog tal van andere producten van bekende merken in het assortiment. U vindt bij HorecaRama ook veel handige accessoires en budgetartikelen. 

Lees meer
Comark