Cook Mach

Cook Mach online kopen

De gaskooktoestellen van het merk Cook Mach zijn kwalitatief goed én betaalbaar. Een hele aanwinst voor uw horeca keuken. Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen van het gaskooktoestel van Cook Mach. Daarnaast vindt u bij HorecaRama ook allerlei andere gaskooktoestellen van bekende merken en andere producten voor de inrichting van uw hotel, restaurant en professionele keuken.

Gaskooktoestel van Cook Mach kiezen

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende mogelijkheden als u een gaskooktoestel van Cook Mach wilt aanschaffen. Er zijn zowel 1-pits als 2-pits gaskooktoestellen van Cook Mach beschikbaar. Wilt u gebruik maken van propaan of van aardgas? Voor beide opties vindt u meerdere mogelijkheden uitgevoerd in tafelmodel. De gasbrander tafelmodel gemaakt van roestvrijstaal is voorzien van twee gaspitten en heeft een behuizing van roestvrijstaal. De gaskooktoestellen van Cook Mach zijn voorzien van thermokoppel en een zwaar gegoten werkrooster met leklade.

Accessoires voor gaskooktoestel Cook Mach

U breidt uw gaskooktoestel van Cook Mach bij HorecaRama eenvoudig uit met allerlei extra’s en benodigdheden voor de professionele keuken. Een werktafel bijvoorbeeld waarop u het gaskooktoestel van Cook Mach kunt plaatsen. Schaf wielensets aan zodat uw werktafel met de Cook Mach mobiel is en u ook buiten kunt koken. Spatels of een opbergkast vindt u eveneens bij HorecaRama. Kijk naar het uitgebreide assortiment horecabenodigdheden van HorecaRama voor de inrichting van hotel en restaurant.

Uitgebreid assortiment merken bij HorecaRama

Zoekt u naar horeca producten van hoge kwaliteit en met een lange levensduur dan bent u bij HorecaRama aan het goede adres. De gaskooktoestellen van Cook Mach en vele andere gaskooktoestellen van andere merken zoals Modular of Buffalo. Ook voor andere benodigdheden zoals een kippengrill, een koelkast, warmhoudvitrines en werkkleding vindt u bij HorecaRama zowel producten van bekende merken als budget artikelen. 

Lees meer
Cook Mach