De Buyer

De Buyer online kopen

De Buyer is een Frans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in keukenproducten. In meer dan 180 jaar heeft dit bedrijf een grote naam opgebouwd en worden de producten wereldwijd verkocht. Zowel voor professioneel gebruik als voor de keuken thuis zijn de producten van De Buyer van grote waarde. Bij HorecaRama vindt een groot assortiment pannen van De Buyer, meest bakpannen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. De pannen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

De bakpannen van De Buyer

De keuze uit De Buyer pannen is bij HorecaRama zeer divers. U vindt Lyonnaiserpannen in verschillende maten, paellapannen en wokpannen, een groot aantal pannen voor het maken van crêpes, blinispannen, hapjespannen, grillpannen en pannen speciaal voor het maken van poffertjes. Alle pannen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo vindt u bijvoorbeeld verschillende bakpannen met twee handgrepen in plaats van een steel of pannen met een extra verhoogde of juist verlaagde rand. Kijk naar het uitgebreide assortiment bakpannen van HorecaRama van het bekende merk De Buyer.

Voorbeelden van producten van De Buyer

Bij HorecaRama kunt u onder meer kiezen voor een De Buyer hapjespan. Verkrijgbaar met een diameter van 24cm, 28cm of 36cm, gemaakt van plaatstaal en voorzien van extra verhoogde rand. Andere voorbeelden zijn een grillpan van De Buyer in rechthoekig model of een blinispan met drie aparte vakken voor het bereiden van blinis. Ook vindt u in het assortiment De Buyer pannen van HorecaRama een speciale vispan en een groenten snijder.

Merken voor optimale inrichting

Producten van meer dan 150 bekende merken waaronder De Buyer staan tot u beschikking bij HorecaRama. Pannen en andere keukenspullen, werkschoenen, werkkleding, keukenapparatuur voor de professionele horeca keuken maar ook alles voor de inrichting van badkamers, slaapkamers en andere vertrekken van hotel en restaurant. 

Lees meer
De Buyer