Dualit

Dualit online kopen

De van oorsprong Duitse Max Gort-Barten kocht in 1946 een kleine fabriek in Engeland en begon met het ontwikkelen en vervaardigen van onder meer broodroosters. Door zijn technische vaardigheden en creativiteit kon deze slimme zakenman de internationale markt veroveren en tot op heden is Dualit een gerenommeerd merk voor broodroosters. Vanaf het begin richtte Dualit zich op de zakelijke markt en de broodroosters van Dualit worden dan ook vooral gebruikt in de horeca.

Broodroosters van Dualit bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u uit verschillende broodroosters van Dualit kiezen. De broodroosters zijn voorzien van 4 of 6 sleuven. Ook kunt u kiezen uit verwarmingsroosters die kunnen worden geplaatst aan de zijkant van de broodrooster. De broodroosters van Dualit zijn gemaakt van roestvrijstaal of van roestvrijstaal en chroom en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, wit, grijs en rood. Kijk naar het assortiment van HorecaRama als u zoekt naar een broodrooster van hoge kwaliteit dat geschikt is voor gebruik in de Horeca. U kunt ook kiezen voor een grote toaster van Dualit voor het maken van veel geroosterd brood in een keer. Ideaal voor buffet en ontbijt in uw hotel.

Andere producten van Dualit

HorecaRama verkoopt naast de broodroosters van Dualit ook andere producten van dit bekende merk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een professioneel wafelbakapparaat gemaakt van roestvrijstaal. De wafelbak van Dualit beschikt over twee wafelvormen met een non-klevende teflon coating en is eenvoudig te reinigen. Per wafelvorm is er een apart te bedienen schakelaar. De bain-marie verwarmde soepketel van Dualit is ideaal voor gebruik in de horeca. De van roestvrijstaal gemaakt ketel is voorzien van binnenpot en deksel en beschikt over een opvangrand tegen morsen, is traploos instelbaar en beschikt over automatische beveiliging.

Dualit, één van de merken van HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u uw hotel en restaurant volledig inrichten. U vindt naast Dualit nog tal van andere bekende merken in het assortiment zoals Bolsius, Buffalo en Curver. U vindt tot wel 150 bekende merken en ook voor budget artikelen en accessoires gaat u naar HorecaRama. 

Lees meer
Dualit