Dynamic

Dynamic online kopen

Dynamic heeft een grote naam opgebouwd als het gaat om de verkoop van staafmixers. Staafmixers zijn onontbeerlijk in de professionele keuken van hotel en restaurant. Zelf verse slagroom kloppen, sauzen maken, soep, smoothies en nog veel meer gerechten maakt u met behulp van een staafmixer. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen van de staafmixer van Dynamic. Wilt u kwaliteit en duurzaamheid kies dan voor een staafmixer van Dynamic.

Dynamic staafmixers van HorecaRama

Staafmixers van Dynamic zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Kleine en grote staafmixers, staafmixers met extra hulpstukken of een complete set. De kleinste staafmixer van Dynamic die u bij HorecaRama kunt aanschaffen heeft een mixstaaf van 16cm. Bijzonder handig voor het mixen van kleine sausjes. Deze staafmixer is licht van gewicht, snel en efficiënt en is traploos instelbaar. De mixstaaf is eenvoudig los te koppelen. Vergelijkbare staafmixers van Dynamic zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, oplopend in de lengte van de mixstaaf.

Grote mixers van Dynamic

Wilt u grote hoeveelheden voedsel mixen met behulp van een staafmixer dan kunt u bij HorecaRama ook kiezen voor verschillende grote staafmixers van Dynamic. De grootste staafmixer heeft een mixstaaf van 68cm en kan worden gebruikt voor pannen met een inhoud tot 300 liter. Bij HorecaRama kunt u ook een console aanschaffen van Dynamic waardoor u de staafmixer zelfstandig kunt laten werken. Staafmixers van Dynamic zijn ook verkrijgbaar met extra hulpstukken zoals een garde.

Dynamic en andere merken

Bij HorecaRama kunt u kiezen voor allerlei verschillende mixers en staafmixers. Een staafmixer van Dynamic maar ook van de merken Kenwoord en Waring. Keukenmixers van verschillende merken of drankmixers. Kijk naar het gevarieerde en grote aanbod benodigdheden voor horeca ondernemingen van HorecaRama. U vindt meer dan 150 merken in ons assortiment. 

Lees meer
Dynamic