Eazyzap

Eazyzap online kopen

Heeft u last van vliegen, muggen en ander ongedierte in uw horeca onderneming? Kies voor de producten van Eazyzap, een bekend merk op het gebied van insectenverdelging. Vliegen in de horeca keuken, wespen op het terras bij uw gasten, het zijn vervelende en onhygiënische omstandigheden die u zoveel mogelijk wilt vermijden. Van het merk Eazyzap kunt u bij HorecaRama verschillende uitvoeringen insectenverdelgers aanschaffen.

Producten Eazyzap bij HorecaRama

Insectenverdelging kan op verschillende manieren: met kleefplaten of met lampen. Bij HorecaRama zijn beide mogelijkheden beschikbaar en wel in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een insectenverdelger met een aluminium behuizing in een extra zuinige uitvoering. De meegeleverde lampen hebben een levensduur van circa 8000 uren en deze lampen zijn ook los verkrijgbaar als reservelampen. Geschikt voor ruimten tot 50 of 100 vierkante meter. Er zijn ook insectenverdelgers van Eazyzap beschikbaar in andere modellen en uitvoeringen en voor andere oppervlaktegroottes.

Eazyzap kleefplaten

Insecten kunnen ook worden gevangen met behulp van kleefplaten. De insectenval van Eazyzap is ideaal om vliegen en andere insecten mee te lokken en de aangetrokken insecten blijven kleven aan de platen. Zeer geschikt voor gebruik in ruimtes waar geen geluid is gewenst, en deze insectenval van Eazyzap kan zowel aan de wand als aan de muur worden bevestigd. Losse kleefplaten zijn eveneens verkrijgbaar.

Eazyzap en andere merken

Voor elk product dat u zoekt voor uw horeca onderneming biedt HorecaRama een oplossing. Kies uit tientallen artikelen van gerenommeerde merken zoals Eazyzap: Buffalo voor de inrichting van de professionele keuken, tal van mogelijkheden voor werkkleding en werkschoenen zoals Birckenstock en Crocs. U vindt bij HorecaRama ook brandpasta, bestek van bekende internationale merken zoals Amefa en Olympia en alles wat u verder nodig heeft voor de inrichting van hotel en restaurant. 

Lees meer
Eazyzap