Menu
EUR

Edlund

1 Producten
Toon:
Edlund Staartblikopener Edlund | geheel van RVS | 50 blikken per dag | max (H)430mm
Edlund
Staartblikopener Edlund | geheel van RVS | 50 blikken per dag | max (H)430mm
Staartblikopener Edlund | geheel van RVS | 50 blikken per dag | max (H)430mm |Ed...
€1.403,60 €1.160,00 €1.232,99 €1.019,00
Beschikbaarheid laden..
Toon 1 - 1 van 1

Edlund blikopener bezit hoge kwaliteit
Een kleine component die onmisbaar is in elke keuken, vormt de blikopener. De Amerikaanse firma Edlund is er groot mee geworden. Al zo’n 90 jaar ontwikkelt dit bedrijf kleine en grotere keukenproducten die voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen. Dat de producten van Edlund op kwaliteit erg goed scoren, blijkt ook uit het feit dat Edlund inmiddels behoort tot de Italiaanse Ali Group. Binnen de Ali Group werken een groot aantal merken samen die wereldwijd hoog scoren op ervaring, traditie en kwaliteit.

Verschillen bij de Edlund blikopener
Binnen de lijn van blikopeners die HorecaRama van dit merk aanbiedt, onderscheiden zich enkele kwaliteiten. Welke Edlund blikopener het beste in uw keuken past, zal ondermeer afhangen van de intensiteit van het gebruik. In de eerste plaats is er het onderscheid in toegepaste materialen. Zo kunnen draaiknop en staaf van gietijzer zijn en de overige onderdelen van RVS. Ook voeren wij de modellen waarvan elk onderdeel van RVS vervaardigd is. Tussen de verschillende staartblikopeners van Edlund varieert de verwerkingssnelheid van de blikken. Ook de te verwerken hoogte van het blik varieert en kan lopen tussen maxima van 280mm tot 430mm. Een blikopener van Edlund wordt vastgezet met zijn klem. Het verplaatsen en reinigen is hierdoor erg eenvoudig.

Edlund blikopener en andere keukenbenodigdheden
De staartblikopener maakt onderdeel uit van onze categorie ‘keukengerei, klein materiaal’. U vindt hier essentiele gebruiksvoorwerpen voor in de keuken. Naast de blikopener van Edlund komt u binnen deze categorie ook heel andere benodigdheden tegen. Denkt u hierbij aan de hamklem, eierbakringen, bakspatels, de koksbrander, keukenrolhouder, het plaatmes, vergiet en de vijzel. Al deze benodigdheden vormen nog maar een kleine greep uit het assortiment. Voor de inrichting van uw keuken is het handig als u zich rustig in deze categorie verdiept. HorecaRama heeft alle componenten in huis die voor uw bedrijf nodig zijn. Het hangt samen met uw specialisme welke benodigdheden u precies kiest.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!