Exquisit

Exquisit online kopen

Exquisit is een bekend en gerenommeerd merk voor apparatuur op het gebied van koeling. Koelkasten, koeldisplays en vrieskasten met een mooie uitstraling, van hoge kwaliteit en voor duurzaam gebruik. De koelapparatuur van Exquisit is dan ook bij uitstek geschikt voor gebruik in de horeca en bij HorecaRama vindt u een uitgebreid assortiment koelapparatuur van dit bekende merk. De koelapparatuur is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen en voor verschillende toepassingen zoals voor achter de bar, in de professionele keuken of voor op de toonbank.

Koelingsapparatuur van Exquisit

Bij HorecaRama kiest u uit een gevarieerd assortiment apparatuur voor koeling. Een koeldisplay voor het aanbiedingen van broodjes bijvoorbeeld. Deze displays kunt u op de toonbank zetten. Hoge en lage koelkasten van Exquisit voor in de keuken of tafelmodellen koelkast voor achter de bar. Er zijn verschillende modellen koelkast van Exquisit met glazen deuren zodat uw gasten kunnen zien wat zij bij u kunnen bestellen. Ook de vrieskasten van Exquisit zijn verkrijgbaar in grotere en kleinere modellen waaronder ook een opzet vrieskast.

Aanbod HorecaRama van Exquisit koelapparatuur

Kies uit een gevarieerd aanbod, bijvoorbeeld voor de display koeler gemaakt van plaatstaal die geschikt is voor het koelen van flesjes en blikjes. Uitgevoerd in grijs en voorzien van twee transparante deuren. De temperatuur van deze koeler van Exquisit is instelbaar tussen de 2 en 10 graden en de koeler is voorzien van een ventilator voor luchtcirculatie, binnenverlichting en twee rekken per deur. Kies voor een hoge vrieskast met lades of met roosters en uit tal van andere modellen zoals koelkasten in tafelmodel.

Bekende merken zoals Exquisit

Wilt u zeker zijn van apparatuur en andere horeca benodigdheden van hoge kwaliteit, kijk dan eens bij HorecaRama naar het grote aanbod producten van bekende merken. Exquisit voor koelapparatuur bijvoorbeeld maar ook andere bekende merken voor koelapparatuur en tal van andere benodigdheden voor de inrichting van uw hotel en restaurant. 

Lees meer
Exquisit