Fischer

Fischer online kopen

De producten van Fischer staan bekend om hun lange levensduur en uitgekiende materiaalkeuze. Voor het scherp houden van uw messen en snijders is een aanzetstaal onontbeerlijk. Kies voor een aanzetstaal van het bekende merk Fischer, als u zeker wilt zijn van een hoge kwaliteit en lange levensduur. Bij HorecaRama kiest u uit wel 150 merken voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden en één daarvan is het merk Fischer.

Fischer voor een aanzetstaal

Bij HorecaRama kunt u een aanzetstaal aanschaffen van het merk Fischer. Het aanzetstaal is gemaakt van roestvrijstaal, ligt gemakkelijk in de hand en het slijpen van messen gaat met behulp van het aanzetstaal van Fischer bijzonder eenvoudig en doeltreffend. Bij HorecaRama kunt u ook kiezen voor andere aanzetstalen of voor een aanzetsteen. Aanzetstalen zijn behalve van het merk Fischer ook beschikbaar van het merk Wüsthof, eveneens een merk van grote naam. Aanzetstalen van Fischer en Wüsthof zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen van het lemmet.

Messen, snijders en aanzetstaal

U wilt in de professionele keuken voortdurend kunnen beschikken over messen en snijders van hoge kwaliteit. Ook voor uw messen en snijders gaat u naar HorecaRama. Een uitgebreid assortiment bestek en bestekseries, van bekende merken zoals Amefa en Olympia maar ook bestek van melamine, wegwerp bestek of budget bestek. Met behulp van een aanzetstaal van Fischer houdt u uw messen vlijmscherp. Wel zo prettig voor uw gasten maar zeker ook voor uw koks en ander personeel. U vindt bij HorecaRama ook bijzondere snijwerktuigen zoals oestermessen, kreeftentangen of een vleessnijmachine.

Merk zoals Fischer

Voor alle benodigdheden die u zoekt voor uw hotel en restaurant vindt u bij HorecaRama een uitgebreid en gevarieerd aanbod. Meer dan 150 merken zoals Fischer, maar ook merken zoals Birckenstock en Crocs voor werkschoenen, bekende bestekmerken, Bolsius voor kaarsen, Buffalo voor keukenapparatuur of Exquisit voor koelapparatuur. 

Lees meer
Fischer