Gam

GAM online kopen

GAM is een Italiaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van keukenapparatuur. GAM staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en heeft in meer dan 25 jaar een grote naam opgebouwd en verkoopt haar producten wereldwijd. Ook bij HorecaRama vindt u producten van het merk GAM in het assortiment, speciaal voor gebruik in de horeca zoals hotel en restaurant.

GAM producten bij HorecaRama

Een bekend merk zoals GAM maakt onder meer mengkneedmachines die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de professionele keuken. Met name in de Italiaanse keuken, waar veel met deeg wordt gewerkt voor onder meer pizza’s is het gebruik van een professionele mengkneedmachine aan te raden. De mengkneedmachine van GAM is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De machine is uitgevoerd met een wit geëxposeerde behuizing en de mengkom zelf, het spiraal en de deegbeker zijn gemaakt van roestvrijstaal 18/10. Ook de veiligheid van de GAM mengkneedmachine is gegarandeerd: indien de roestvrijstalen beschermkap worden geopend, stopt de motor onmiddellijk.

Mengkneedmachines

De mengkneedmachine van GAM heeft een prettige prijs/kwaliteit verhouding. U kunt bij HorecaRama ook kiezen voor een mengkneedmachine van andere merken zoals het merk Santos. Ook van het merk Santos zijn verschillende uitvoeringen mengkneedmachines verkrijgbaar. Kiest u liever voor een merkloze goedkopere mengkneedmachine dan vindt u bij HorecaRama ook hiervoor mogelijkheden. Vergelijk in de webshop de verschillende mengkneedmachines van GAM, Santos of andere uitvoeringen en maak de keuze die het beste past bij uw onderneming.

HorecaRama, uw horecagroothandel

Bij HorecaRama kiest u steeds uit een groot en gevarieerd aanbod producten die speciaal zijn afgestemd op gebruik in de Horeca. Veel producten van merken zoals GAM en wel 150 andere grote merknamen, of uit budgetartikelen. U kunt bij HorecaRama uw horeca onderneming compleet inrichten, inclusief badkamers en slaapkamers van uw hotel en cateringbenodigdheden. 

Lees meer
Gam