Hamilton Beach

Hamilton Beach online kopen

Als Amerikaans bedrijf heeft Hamilton Beach een grote naam opgebouwd en verkoopt haar producten wereldwijd. Hamilton Beach is onder meer bekend om de blenders en mixers van hoge kwaliteit en zijn zeer geschikt voor gebruik in de professionele keuken. Bij HorecaRama vindt u dan ook een uitgebreid assortiment blenders en mixers van Hamilton Beach zodat u de producten kunt kiezen die het beste passen bij uw bedrijfsvoering. U vindt onder meer ook fruitpersen, losse bekers en andere accessoires van Hamilton Beach in het assortiment.

Blenders van Hamilton Beach

Het aanbod blenders van Hamilton Beach is zeer gevarieerd. Kijk bijvoorbeeld naar de Hamilton Beach blender die is voorzien van 4 roestvrijstalen mesbladen. Deze blender is zeer geschikt voor gebruik in onder meer bars en restaurants. De messen snijden moeiteloos door ijs en andere ingrediënten. Het afneembare kapje met deksel kunt u gebruiken om hoeveelheden te doseren. Geleverd met 1,8 liter schenkkan en voorzien van een pulse schakelaar. Deze blender van Hamilton Beach is uitgerust met een timer zodat u tijdens de blendtijd andere werkzaamheden kunt uitvoeren. Voorzien van een visueel alarm is deze Hamilton Beach uitermate geschikt voor gebruik in de horeca.

Andere producten van Hamilton Beach

Kies bij HorecaRama uit onder meer een enkelvoudige spilmixer, een driedubbele spilmixer, complete bekers als vervanging of extra bij uw blender of mixer en voor andere accessoires. Een speciale reiniger voor schenkkannen treft u eveneens aan in het assortiment. Deze handige reiniger zal u veel tijd besparen. Ook voor foodblenders of een elektrische fruitpers van Hamilton Beach gaat u naar HorecaRama. Kies bij HorecaRama uit wel 150 merken voor de aanschaf van uw apparatuur en andere horeca benodigdheden. Ook voor budget artikelen vindt u bij HorecaRama een ruim en gevarieerd assortiment. 

Lees meer
Hamilton Beach