Heat Shade

Heat Shade online kopen

Heat Shade is een bekend merk op het gebied van horecabenodigdheden en staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur. De warmhoudkappen van Heat Shade zijn verkrijgbaar in een koperkleur of in een zilverkleur en zijn eenvoudig te installeren. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van warmhoudkappen van Heat Shade maar ook voor warmhoudkappen van andere bekende merken en voor accessoires zoals losse warmtelampen.

Heat Shade warmtekappen

De warmhoudkappen van Heat Shade zijn mooi vorm gegeven en passen bijvoorbeeld goed boven gerechten tijdens een buffet. Door de doordringende hitte die de warmhoudkappen van Heat Shade afgeven zullen sauzen en jus niet stollen. De warmtelampen zijn veilig in gebruik. Kies uit een zilverkleurige of koperkleurige uitvoering, gemaakt van aluminium. Voor bijpassende warmtelampen, die niet worden meegeleverd bij de Heat Shade warmhoudkap, heeft u de keuze uit witte of rode lampen.

Heat Shade en andere warmhoud benodigdheden  

Voor het warm houden van voedsel en gerechten vindt u bij HorecaRama een uitgebreid aanbod warmhoud spullen. Een grote keuze uit rechauds bijvoorbeeld maar ook warmhoud vitrines en warmhoud kasten. Voor kleinere benodigdheden zoals kaarsen, kaarsenstandaards, brandpasta of waxinelichtjes vindt u bij HorecaRama eveneens een ruime keus. Kies uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van warmtekappen: van Heat Shade of van het bekende merk Grand de Luxe bijvoorbeeld. 

Bekende merken bij HorecaRama

Of u nu uw horeca onderneming zoals hotel en restaurant wilt inrichten met producten van bekende merken zoals Heat Shade of met budget artikelen, bij HorecaRama vindt u wat u zoekt. Kies uit wel 150 bekende merken zoals Heat Shade of uit het uitgebreide aanbod budget artikelen en accessoires. Horeca groothandel HorecaRama heeft voor elke horeca onderneming een uitgebreid assortiment: restaurants, bars, hotels of voor catering doeleinden. 

Lees meer
Heat Shade