Hells Tools

Hells tools online kopen

Het merk Hells Tools is een lijn van het bekende merk Mercer. Mercer staat hoog aangeschreven in de horecawereld en de producten van dit merk, inclusief de producten van Hells Tools, staan voor uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap en een uniek design. Zoekt u handige, nuttige if onmisbare accessoires voor de professionele keuken kijk dan eens naar de producten van Hells Tools.

Hells Tools bij HorecaRama

U vindt de producten van Hells Tools bij de afdeling klein materiaal bij het keukengerei. Kies onder meer uit tal van handige spatels, roerlepels en serveertangen, gemaakt van de allerbeste materialen. U bent dan ook zeker van een lange levensduur. De producten van Hells Tools liggen goed in de hand en zijn van uitzonderlijke kwaliteit. U bent zeker van een vlekvrije en geurvrije spatel en de producten van Hells Tools zijn ook vaatwasmachine bestendig.

Kiezen uit het assortiment

Kies uit veel verschillende modellen spatels van het bekende merk Hells Tools. Een ruime keuze uit spatels de zijn gemaakt van glasvezelversterkt nylon. U heeft hiermee het perfecte instrument voor bakken, serveren en opscheppen van allerlei voedsel. De spatels zijn hittebestendig tot 220 graden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder rood, paars en blauw. Kijk naar de speciale visspatels van Hells Tools, spatels met een extra lang heft en prachtige roerlepels. Ook de roerlepels zijn gemaakt van glasvezelversterkt nylon en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Klein materiaal bij HorecaRama

Bent u op zoek naar handige en nuttige accessoires voor de professionele keuken? Wilt u zeker zijn van kwaliteit, levensduur en uitstraling? Kijk naar het uitgebreide assortiment klein materiaal van horeca groothandel HorecaRama. Een groot assortiment keukenaccessoires van bekende merken zoals Hells Tools en vele andere merken. De spatels, serveertangen en roerlepels van Hells Tools zijn gemaakt van de allerbeste materialen en geven u de zekerheid van uitstraling, levensduur en kwaliteit die u zoekt. 

Lees meer
Hells Tools