Jackstack

Jackstack online kopen

Grotere hotels en restaurants maar ook catering bedrijven hebben te maken met het bewaren en vervoeren van een groot aantal borden. Bordenrekken zijn in dergelijke bedrijven dan ook een uitkomst. Met de bordenrekken van Jackstack ruimt u heel eenvoudig een groot aantal borden op of vervoert deze. Een grote stroom borden van buffet naar keuken en andersom vormt geen probleem met een bordenrek op wielen van Jackstack. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende bordenrekken van dit gerenommeerde merk.

Jackstack bordenrekken bij HorecaRama

De kleinste bordenrekken van Jackstack die u bij HorecaRama kunt kopen bieden plaats aan 12 borden. Dit bordenrek van Jackstack is verkrijgbaar in een tafelmodel of als bordenrek voor aan de wand. Tussen de bordensteunen zit 5cm ruimte en de bordenrekken zijn geschikt voor alle maten borden. Grotere bordenrekken van Jackstack bieden plaats aan 52 borden, 72 borden, 88 of zelfs 104 borden. De Jackstack hoes kan over het bordenrek worden geplaatst zodat uw gerechten beschermd zijn. De hoes kan zowel worden gebruikt voor warme gerechten als voor gekoelde en is voorzien van een rits.

Jackstack en andere merken

Ook van andere merken vindt u bij HorecaRama bordenrekken, bijvoorbeeld van het merk Plate Mate. U kunt van bij de verschillende bordenrekken van Jackstack ook kiezen voor rekken met wielen. De keuze bij HorecaRama is bijzonder uitgebreid, u kiest uit wel 150 bekende topmerken voor de aanschaf van uw horecabenodigdheden. Alles voor de professionele keuken zoals kookapparatuur maar ook voor de schoonmaak, de inrichting van uw tafels en voor de slaapkamers en badkamers van uw hotel.

Meer op het gebied van borden

Wilt u uw gasten warme gerechten voorzetten dan kiest u bij HorecaRama uit een gevarieerd aanbod bordenwarmers, warmhoudkasten of rechauds. Voor de tafelversiering vindt u onder meer servetten en tafellakens, kaarsen en waxinelichtjes, en een uitgebreid aanbod op het gebied van bestek, messen en snijders. Kijk naar het uitgebreide aanbod van HorecaRama waaronder bordenrekken van het merk Jackstack. 

Lees meer
Jackstack