Johny

Johny online kopen

Johny is een bekende naam in de wereld van de horeca. Johny apparatuur zijn onder meer milkshake machines en ijsvergruizers. De milkshakers van Johny zijn verkrijgbaar in trendy kleuren en geschikt voor gebruik in de horeca omdat ze van zeer goede kwaliteit zijn en een lange levensduur kennen. Wilt u apparatuur van het merk Johny aanschaffen dan kunt u bij HorecaRama kiezen uit verschillende producten.

Johny apparatuur bij HorecaRama

Kies uit verschillende milkshakers van het merk Johny. Kijk bijvoorbeeld naar de milkshaker die is voorzien van ABS kunststof en beschikt over een micro schakelaar. Deze milkshaker wordt geleverd met een transparante mixbeker en is beschikbaar in de kleuren rood en grijs. Een prachtige milkshaker die mag worden gezien. In het assortiment van HorecaRama vindt u ook een ijsvergruismachine van het merk Johny. De ijsvergruismachine is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over messen die eveneens zijn gemaakt van roestvrijstaal. De opvangbak heeft een inhoud van 2,5 liter en is gemaakt van polycarbonaat. De vulopening voor de ijsblokjes is voorzien van een transparante deksel. Met de ijsvergruizer hakt u tot wel 48kg ijs per uur.

Johny en andere merken

Naast het bekende merk Johny voor milkshakers of een ijsvergruismachine vindt u bij HorecaRama wel 150 bekende merken voor uw aankopen in de horecabranche. Milkshakers van bekende merken zoals Buffalo of Hamilton en allerlei andere apparatuur voor het bereiden van milkshakes en ijs. Benodigdheden voor de catering en accessoires vindt u eveneens bij HorecaRama. Johny apparatuur en andere apparatuur van bekende merken geven u de zekerheid van kwaliteit en uitstraling. Richt met de producten van HorecaRama uw complete horecabedrijf in, van keuken tot toiletten, slaapkamers en badkamers, voor de schoonmaak, werkkleding en alle andere benodigdheden. Naast artikelen van bekende merken vindt u bij HorecaRama ook een ruim aanbod budget artikelen. 

Lees meer
Johny