Kenwood

Kenwood online kopen

Kenwood is een bekende merknaam op het gebied van keukenmachines. Het bedrijf ontwikkelt en produceert onder meer staafmixers, handmixers en blenders maar ook keukenmachines die moeiteloos alles hakken en mixen. Door de grote kwaliteit van Kenwood apparatuur bent u zeker van een lange levensduur en kunt u de Kenwood keukenmachines professioneel inzetten binnen uw horeca onderneming. HorecaRama biedt een gevarieerd aanbod keukenapparatuur van het merk Kenwood.

De Keuze bij HorecaRama voor Kenwood

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende producten van het merk Kenwood. De verschillende keukenmachines zijn uitgevoerd met een zeer krachtige motor en voorzien van snelheidscontrole waardoor u de machine heel nauwkeurig kunt instellen. Het wisselen van de verschillende hulpstukken is zeer eenvoudig en alle onderdelen zijn eenvoudig te weinigen. De keukenmachines van Kenwood worden geleverd met mengkom, kunststof mengbeker en hulpstukken. Losse onderdelen zijn bij HorecaRama eveneens te bestellen.

Blenders en mixers van Kenwood

U kunt bij HorecaRama ook kiezen uit verschillende mixers en blenders van Kenwood. Handmixers of staafmixers of een complete staafmixer set. De staafmixer set van Kenwood bestaat uit een staafmixer, een spindle, een cutterbak met roestvrijstalen mes met een inhoud van 1 liter. Hiermee kunt u zowel raspen als plakjes snijden. De blenders van Kenwood hebben een kunststof mengbeker met een inhoud van 2 liter en zijn voorzien van een vulopening en een schenktuit.

Merken en kwaliteit

HorecaRama is een horeca groothandel met een zeer uitgebreid assortiment. Naast een gevarieerd aanbod budget artikelen kiest u uit meer dan 150 bekende merken voor uw horeca benodigdheden. Merken zoals Kenwood, Amefa, Bolsius, Wüsthoff en vele andere bekende merken. Richt uw hotel, restaurant, bar of catering bedrijf in volgens uw wensen en geheel naar uw smaak met de producten van HorecaRama. 

Lees meer
Kenwood