Kilner

Kilner online kopen

Kilner heeft een grote naam opgebouwd waar het glazen potjes betreft. Weckpotjes voorzien van beugelsluiting in leuke vormen bijvoorbeeld. De glazen potten en flessen van Kilner kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. U kunt er olie en azijn in doen, zelfgemaakte jam in wecken of geraspte kaas en tal van andere producten in bewaren en presenteren. Omdat de potjes van Kilner erg leuk zijn om te zien kunt u de potjes goed geheat shadrookobruiken in de horeca.

Producten van Kilner bij HorecaRama

Het assortiment artikelen van het merk Kilner bestaat bij HorecaRama uit verschillende weckpotjes, glazen potten en flessen. De glazen weckpotjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn voorzien van een beugelsluiting of schroefdeksel. De inhoud van de weckpotjes varieert van 125ml tot 3 liter met verschillende inhoudsmaten daartussen. Ook reserveringen en schroefdeksels voor bij de weckpotjes van Kilner kunt u bestellen bij HorecaRama.

Potjes en flesjes van Kilner

Naast de weckpotten heeft Kilner ook een leuk assortiment glazen potten en flessen. Een grote glazen pot bijvoorbeeld, voorzien van een mooie deksel en rubberen ring. In deze glazen pot, met een inhoud van 2,5 liter, kunt u producten luchtdicht bewaren. Ook kleine glazen potjes van Kilner zijn verkrijgbaar bij HorecaRama. Zoekt u mooie flessen met beugelsluiting kijk dan eens naar de flessen van Kilner, deze zijn een sieraad voor uw keuken of voor op uw tafels.

Kilner en andere merken

Voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden vindt u bij horeca groothandel HorecaRama een uitgebreid assortiment artikelen, geschikt voor de volledige inrichting van hotel en restaurant. U kiest uit wel 150 bekende merken zoals Kilner maar u heeft ook een uitgebreide keus uit budget artikelen. Stel uw aankopen volledig naar eigen wens samen, passend bij uw smaak en budget. 

Lees meer
Kilner