Kisag

Kisag online kopen

Bij HorecaRama vindt u verschillende producten in het assortiment van het bekende Zwitserse merk Kisag. Kisag is bekend om haar producten voor gebruik in de horeca waaronder onder meer gasbussen, mengbekers of een gasrechaud. U kiest bij HorecaRama naast de producten van Kisag voor tal van andere producten van bekende merken. Kisag staat bekend om degelijkheid en kwaliteit waardoor de producten een lange levensduur kennen.

Aanbod producten van Kisag

Bij HorecaRama vindt u van het merk Kisag onder meer producten op het gebied van gas. Een gasaansteker bijvoorbeeld en verschillende gasbussen. U kunt de gasbussen zowel los bestellen als per doos met een inhoud van 12 bussen. Een gasrechaud gemaakt van roestvrijstaal van het merk Kisag behoort eveneens tot het assortiment van HorecaRama. Dit gasrechaud is bijzonder geschikt voor onder meer fondue op tafel en heeft een brandtijd van circa 2 uur.

Andere producten van Kisag

Naast de benodigdheden op het gebied van gas kunt u bij HorecaRama ook terecht voor een thermoblender, mengbeker of aardappelschilmachine van het merk Kisag. De thermoblender is gemaakt van roestvrijstaal en speciaal ontworpen voor het bereiden van sauzen of een lichte mousse. De temperatuur is instelbaar en de Kisag thermoblender wordt geleverd met mengbeker. Een extra losse mengbeker is eveneens te bestellen. De aardappelschilmachine van Kisag is een professioneel apparaat met een vulcapaciteit van 4kg. Een kwaliteitsproduct van Kisag met een gewicht van slechts 21kg.

Andere merken bij HorecaRama

Voor de inrichting van uw horeca onderneming zoals hotel en restaurant vindt u bij HorecaRama wel 150 bekende merken zoals Kisag. Het assortiment is volledig afgestemd op de horeca zodat u bij HorecaRama uw hotel, restaurant of andere horeca gelegenheid volledig naar wens kunt inrichten. Naast de vele producten van bekende merken is er ook een breed assortiment budget artikelen. 

Lees meer
Kisag