Kitchen Master

Kitchen Master online kopen

Bent u op zoek naar producten van hoge kwaliteit voor de inrichting van uw horeca onderneming en de professionele keuken? Ga naar horeca groothandel HorecaRama. U kiest uit meer dan 150 bekende merken voor uw benodigdheden waaronder het merk Kitchen Master. Als u kiest voor artikelen van bekende merken dan weet u zeker dat u producen van hoge kwaliteit met een lange levensduur aanschaft. Het assortiment van HorecaRama is volledig afgestemd op de horeca en naast het grote aanbod merkartikelen vindt u tal van budget artikelen.

Keukenmachine van Kitchen Master

De keukenmachine van Kitchen Master is een zeer complete en professionele keukenmachine. De Kitchen Master keukenmachine beschikt over een zeer krachtige motor en een toerenregelaar die instelbaar is in zes verschillende standen. De ingrediënten worden optimaal gemengd omdat de Kitchen Master keukenmachine is uitgerust met het planetair Axis Action systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het hulpstuk niet alleen om de eigen as draait maar ook door de gehele kom rondje maakt. De keukenmachine van Kitchen Master is verder voorzien van een opklapmechanisme voor optimaal gebruiksgemak en de voetjes zijn voorzien van zuignappen waardoor het apparaat stevig staat. De keukenmachine van Kitchen Master wordt geleverd met een roestvrijstalen kom met een inhoud van 4,6 liter en verschillende hulpstukken zoals een garde, deeghaak en platte mengarm.

Kitchen Master en andere bekende merken

Bij HorecaRama heeft u keuze uit een zeer uitgebreid assortiment horeca benodigdheden waaronder producten van wel 150 bekende merken. Merken zoals Kitchen Master, Buffalo en Birckenstock, producten voor de inrichting van de keuken, de slaapkamers en badkamers van hotel en een groot aantal benodigdheden voor de catering. Kijk eens in de webshop van HorecaRama en laat u verrassen door het gevarieerde aanbod waaronder ook veel accessoires en budget artikelen. 

Lees meer
Kitchen Master