Lites

Lites online kopen

Personeel in horecabedrijven moet vaak hele dagen lopen en dan zijn goede werkschoenen een must. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden als u zoekt naar goede werkschoenen. Er zijn bij HorecaRama diverse uitvoeringen van de werkschoen verkrijgbaar van het bekende merk Lites. Lites werkschoenen zitten bijzonder comfortabel, laten de voeten ademen en zijn voorzien van een antislip zool. Lites schoenen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de horeca en bij HorecaRama verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen.

Lites werkschoenen bij HorecaRama

Kiest u voor een Lites instapschoen dan heeft u een comfortabele werkschoen, licht van gewicht en wasmachinebestendig. De Lites instapper is uitgevoerd met een katoenen voering en verharde neus. De bovenkant van de schoen is vloeistof afstotend en bestand tegen water en vetten en zelfs tegen visolie. De onderzijde van Lites instapper is uitgevoerd met een antislip zool. Verkrijgbaar in wit in zwart in de maten 36 tot en met 47. Een Lites instapschoen met open hiel is eveneens verkrijgbaar in deze kleuren.

Lites werkschoenen met veters

Ook de werkschoen met veters van het merk Lites is wasmachinebestendig en voorzien van allerlei extra’s waardoor deze schoenen lang mee gaan en uiterst comfortabel zijn bij het dragen. Uw personeel loopt moeiteloos de hele dag op deze comfortabele schoenen van Lites en door de klassieke uitstraling zijn deze werkschoenen geschikt voor chique hotels en restaurants. Verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 47, kleur zwart. Deze Lites schoenen voldoen aan de EN325 norm.

Werkschoenen bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van werkschoenen. Een breed assortiment werkschoenen van bekende merken zoals Lites en Birckenstock of van het merk Crocs. De werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen en ook voor werkkleding zoals een koksbuis, koksbroek of hoofdbedekking gaat u naar horeca groothandel HorecaRama. 

Lees meer
Lites