Master Frost

Master Frost online kopen

IJsblokjes worden in de horeca veel gebruikt en bij de bar van hotel of restaurant is vaak een doorlopende hoeveelheid ijsblokjes nodig. Een ijsblokjesmachine van Master Frost is een geweldige aanwinst als u veel ijsblokjes nodig heeft. Deze ijsblokjesmachines zijn zeer degelijk en voorzien van allerlei extra’s. Master Frost is niet voor niets aan bekende naam in de horecawereld. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden als u een ijsblokjesmachine van Master Frost wilt aanschaffen.

IJsblokjesmachine van Master Frost

De ijsblokjesmachine van Master Frost is geheel gemaakt van roestvrijstaal. Het apparaat is uitgevoerd met luchtkoeling maar heeft daarvoor weinig intern bewegende onderdelen. Een fraai product van Master Frost dat naast de productie per 24 ook een buffervoorraad heeft. De ijsblokjesmachine van Master Frost kan bij HorecaRama worden gekocht in verschillende uitvoeringen: met een capaciteit van 25, 40 of 60kg ijsblokjes per uur plus buffervoorraad. De ijsblokjesmachines van Master Frost worden compleet geleverd met aanvoerslang en afvoerslang, een ijsschep en de machines zijn voorzien van verstelbare poten.

IJsblokjesmachines van andere merken

Bij HorecaRama kiest u voor uw horeca benodigdheden uit een zeer groot en gevarieerd assortiment. Naast de ijsblokjesmachines van Master Frost kunt u ook kiezen voor ijsblokjesmachines van andere bekende merken zoals Hamilton Beach, Polar en CaterCool. HorecaRama heeft producten van meer dan 150 bekende merken in het assortiment zodat u uw hotel, restaurant, bar of catering bedrijf volledig naar smaak en wens kunt inrichten met producten van hoogstaande kwaliteit.

Accessoires voor uw horeca onderneming

Het assortiment van HorecaRama bestaat naast het aanbod producten van bekende merken zoals Master Frost ook uit een uitgebreid assortiment accessoires. IJsschepjes, ijsvergruizers en ijsblokjesemmers bijvoorbeeld. Ook andere benodigdheden op het gebied van ijs zoals schepperbakken, ijscoupes of ijslepels vindt u bij HorecaRama, uw horeca specialist. 

Lees meer
Master Frost