Milantoast

Milantoast online kopen

Milantoast is een Italiaans bedrijf dat zich al sinds de jaren ’60 van de twintigste eeuw toelegt op het ontwerpen en fabriceren van broodroosters en tostiapparaten. Bijzondere modellen van de broodrooster met een mooie uitstraling, van hoge kwaliteit en met een lange levensduur vindt u bij HorecaRama. Broodroosters zijn onmisbaar in horeca bedrijven die ontbijt en lunch serveren. Een tosti wordt door veel mensen zeer gewaardeerd als snelle, gemakkelijke en betaalbare lunch en met een tosti apparaat van Milantoast maakt u in een handomdraai meerdere tosti’s tegelijk.

Milantoast producten bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende modellen tostiapparaten van het merk Milantoast. De eigentijdse uitvoering bijvoorbeeld, goudgeel van kleur. Dit tostiapparaat is voorzien van handige klemmen om de sneetjes brood in te plaatsen. De twee sleuven waarin de klemmen met het brood worden geplaatst zijn apart voorzien van een tijdklok en controlelampje. Deze Milantoaster is direct klaar voor gebruik nadat u deze heeft aan gezet. Een vergelijkbaat tostiapparaat in de kleur grijs met vier sleuven is eveneens verkrijgbaar. Kies uit deze of andere tostiapparaten, gemaakt van roestvrijstaal, van Milantoast.

Milantoast en andere tostiapparaten

HorecaRama heeft meer dan 150 merken in het assortiment. Naast de tostiapparaten van Milantoast kunt u kiezen uit tal van andere tostiapparaten van bekende merken zoals CaterChef of Stilfer. Ook voor extra tostiklemmen of disposables boterhamzakjes voor tosti’s gaat u naar HorecaRama.

Al uw horecabenodigdheden bij HorecaRama

Wilt u uw hotel en restaurant inrichten met producten van topkwaliteit en een ruime keuze? Ga naar HorecaRama, dé horeca groothandel. U kiest uit meer dan 150 bekende merken maar heeft ook een ruime keuze uit allerlei accessoires en budget artikelen. Bij HorecaRama stelt u eenvoudig zelf uw lijstje van benodigdheden samen, volledig afgestemd op uw budget, uw smaak en uw voorkeur. 

Lees meer
Milantoast