Miroil

Miroil online kopen

Miroil is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in vetpompen en vetfilters en levert diverse systemen over de hele wereld. HorecaRama heeft verschillende producten van Miroil in het assortiment die passen bij een professionele bedrijfsvoering van uw horeca onderneming. Door het gebruik van vetfilters van Miroil ligt de gebruiksduur van vet of olie vele malen hoger zodat u kostenbesparend én milieubewust te werk gaat als u vetfilters van Miroil aanschaft.

Miroil vetfilters

De vetfilters van Miroil hebben een unieke filterkwaliteit. Miroil vetfilters zijn bestand tegen temperaturen tot 180 graden zodat u de filters voor vrijwel alle producten kunt gebruiken. De reiniging van Miroil vetfilters is bijzonder eenvoudig, u gebruikt hiervoor namelijk alleen heet water. De vetfilters van Miroil zijn bij HorecaRama in verschillende uitvoeringen beschikbaar, weergegeven in type A tot en met D. Ook vetfilters ter vervanging vindt u in het uitgebreide assortiment van HorecaRama.

Apparatuur bij HorecaRama

Voor de inrichting van de professionele horeca keuken vindt u bij HorecaRama alles wat u nodig heeft. Friteuses in tal van uitvoeringen en van bekende merken zoals Modular en CaterChef en u heeft een grote keuze uit accessoires. Vetfilters van Miroil maar ook frituurmandjes, lekbakken of frituurscheppen en snijders voor frikandellen. U kunt voor zowel de internationale keuken als bijvoorbeeld de Italiaanse of de Aziatische keuken al uw benodigdheden aanschaffen bij HorecaRama. Ook voor de catering heeft HorecaRama een uitgebreid assortiment handige en onmisbare producten.

Miroil en andere merken

Wilt u uw horeca keuken en andere vertrekken van hotel en restaurant inrichten met producten van de beste kwaliteit kijk dan eens naar de meer dan 150 bekende merken bij HorecaRama. De beste merken voor vetfilters zoals Miroil, maar ook tal van keukenapparatuur, bestekseries of cateringboxen. De keuze is bijzonder uitgebreid en gevarieerd. 

Lees meer
Miroil