Modular 650

Modular 650 online kopen

De serie Modular 650 is bijzonder uitgebreid en bestaat uit tal van mogelijkheden voor uw horeca keuken. Bakplaten, kooktoestellen of bain-marie apparatuur en alle benodigde accessoires zoals deuren, werkbladen en onderkasten. HorecaRama heeft een uitgebreid aanbod Modular 650 producten. Modular 650 apparatuur heeft een diepte van 65cm en is geschikt voor de middelgrote professionele keuken. Alle onderdelen van de Modular 650 serie zijn op elkaar afgestemd en dus eenvoudig te combineren.

Modular 650 apparatuur

Modular 650 keukenapparatuur is van hoge kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. U vindt bij HorecaRama een gevarieerd en compleet aanbod zoals bakplaten in verschillende uitvoeringen. Bakplaten met gegroefd of glad oppervlak en in verschillende breedtematen. De keukenapparatuur uit de serie Modular 650 is zowel voor elektrisch koken als koken op gas beschikbaar. U vindt in het assortiment verder friteuses, lavasteen grillen, gaskooktafels, gaskooktoestellen en gasbranders, een kantelbare braadpan en tal van andere apparatuur.

Aanbod Modular 650 bij HorecaRama

Wilt u een ruime keuze uit Modular 650 keukenapparatuur zodat u uw keuken volledig kunt inrichten naar uw wensen ga dan naar HorecaRama. Naast alle professionele keukenapparatuur biedt HorecaRama een volledig assortiment accessoires uit de Modular 650 serie zoals gastronormroosters, hoge en lage verbindingsstrips, planken, snijbladen en frituurmanden. Ook voor de benodigde onderkasten, tafels, lades en deuren vindt u alles wat u nodig heeft om uw Modular 650 apparatuur volledig af te werken en uw keuken in te richten.

Meer dan 150 bekende merken

Bij HorecaRama kiest u voor uw horeca benodigdheden uit meer dan 150 bekende merken. De Modular 650 serie, Modular 600 en Modular 700 serie, maar ook voor keukenapparatuur van andere bekende merken. U kunt bij HorecaRama uw volledige hotel, restaurant of ander horeca bedrijf volledig naar wens inrichten en kiest niet alleen uit bekende merken zoals Modular 650 maar heeft ook een ruime keuze uit tal van accessoires en budget artikelen. 

Lees meer
Modular 650