Moel

Moel online kopen

Op het gebied van insectenbestrijding heeft Moel een grote naam opgebouwd. Allerlei producten van het merk Moel zoals kleefvangers koopt u bij HorecaRama, uw horeca groothandel. Zoekt u insectenverdelgers die echt goed werken en geschikt zijn voor gebruik in de horeca kijk dan naar het gevarieerde en uitgebreide assortiment van het merk Moel, verkrijgbaar bij HorecaRama. Moel maakt naast insectenverdelgers ook handendrogers en bij HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen van de handendroger van dit bekende merk.

Insectenverdelgers van Moel

U wilt geen vliegen en ander ongedierte in uw horeca keuken of bij een buffet. Ook uw gasten stellen bezoek van wespen en vliegen tijdens het eten niet op prijs. Richt uw horeca onderneming in met insectenverdelgers van Moel zodat ongedierte niet op voedsel en gerechten kan gaan zitten en uw gasten geen last hebben van rondvliegend ongedierte. Er zijn verschillende methodes voor het bestrijden van insecten. U kiest bij HorecaRama uit insectenverdelgers van het merk Moel voor verschillende oppervlaktes, variërend van 180 m2 tot 850m2.

Soorten insectenverdelgers van Moel

Insectenverdelgers op basis van kleefplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kleefvangers die worden opgehangen, gemaakt van roestvrijstaal of van kunststof. Ook kleefvangers in design uitvoering van het merk Moel zijn verkrijgbaar bij HorecaRama. Wilt u liever een insectenvanger van Moel die werkt met licht dan heeft u ook keuze uit verschillende uitvoeringen. Ook losse lampen en kleefplaten zijn bij HorecaRama verkrijgbaar.

Insectenvanger

Naast het uitgebreide assortiment insectenverdelgers van het bekende merk Moel kunt u ook kiezen voor andere merken insectenverdelgers zoals bijvoorbeeld Eazyzap. Bij HorecaRama heeft u keuze uit meer dan 150 bekende merken voor de aanschaf van uw benodigdheden voor hotel en restaurant en voor de professionele keuken. Bij horeca groothandel HorecaRama kunt u geheel naar smaak en wens uw volledige horeca onderneming inrichten, inclusief accessoires en budget artikelen. 

Lees meer
Moel