Musso

Musso online kopen

Het Italiaanse merk Musso staat bekend om onder meer sorbetières voor het maken van sorbetijs. Wilt u een sorbetière van geweldige kwaliteit tegen een scherpe prijs ga dan naar HorecaRama. U kiest bij HorecaRama uit meerdere modellen sorbetières van het merk Musso en heeft daarnaast keuze uit tal van andere benodigdheden op het gebied van ijs. U kunt bij HorecaRama kiezen uit meer dan 150 bekende merken voor de aanschaf van uw horeca benodigdheden waarmee u uw gehele horeca onderneming kunt inrichten naar smaak en wens.

Sorbetières van het merk Musso

U kiest bij HorecaRama uit sorbetières van Musso met of zonder wielen. Een verrijdbare sorbetière geeft u de mogelijkheid ijs te maken waar uw dat wilt of de sorbetière eenvoudig op te bergen indien deze enige tijd niet wordt gebruikt. Model Stella is gemaakt van roestvrijstaal en deze sorbetière van Musso is eenvoudig te gebruiken, schoon te maken en te onderhouden. Model Stella is goed voor 5 liter sorbetijs per uur. Model Classica van het merk Musso levert ongeveer 3 liter per uur en is geschikt voor de kleinere restaurants. Ook dit model is gemaakt van roestvrijstaal en eenvoudig in gebruik.

Grote en verrijdbare sorbetières van Musso

Maakt u vaak ijs dan is een grotere sorbetière een goede keus. Model Pro levert 10 liter ijs per uur en is eenvoudig te reinigen. Musso Pro beschikt over automatische bediening en behoeft geen bijzonder onderhoud zoals smering. Musso Pro is eveneens beschikbaar in een verrijdbare uitvoering. De grootste sorbetière van Musso die u bij HorecaRama kunt aanschaffen is een sorbietere in verrijdbare uitvoering, type Consul. Ook deze sorbetière behoeft geen speciaal onderhoud en is eenvoudig in het gebruik, het onderhoud en de schoonmaak. Voorzien van een aftapkraan voor afvoer van schoonmaakwater. Musso Consul levert 12 liter ijs per uur.

Lees meer
Musso