Neumärker

Neumärker online kopen

Neumärker is een Duits bedrijf dat al werd opgericht in 1894. Door de voortdurende ontwikkeling en verbetering van haar producten wist Neumärker verschillende crises en oorlogen te overleven. Het merk staat bekend om de geweldige apparatuur voor het bereiden van wafels en bij HorecaRama kunt u dan ook kiezen voor verschillende wafelijzers en accessoires van Neumärker.

Apparatuur van Neumärker

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende mogelijkheden als u een wafelbakapparaat van Neumärker wilt aanschaffen. Wafelijzers speciaal voor wafels op een stokje, of wafelijzers van Neumärker met verschillende wisselplaten bijvoorbeeld. Ook voor speciale poffertjes bakplaten, apparatuur voor het bakken van crêpes, wafels in bijzondere vormen of voor Brusselse wafels vindt u allerlei mogelijkheden bij HorecaRama. De apparatuur van Neumärker is eenvoudig in het gebruik en eenvoudig te reinigen.

Wafelijzers van Neumärker

Wilt u een enkel of een dubbel wafelijzer, of een wafelijzer waarmee u ook andere lekkernijen kunt maken? Het bakapparaat “dubbel” van Neumärker wordt geleverd exclusief wisselplaten en beschikt over een elektronische tijdklok, thermostaat en verlichte hoofdschakelaar. De twee bakplaten beschikken over eigen bedieningsmogelijkheden zodat u deze onafhankelijk van elkaar kunt gebruiken. Er zijn verschillende losse bakplaten verkrijgbaar: voor stroopwafels, Brusselse wafels, voor crêpes, wafels in de vorm van een hart of voor wafels op een stokje. Ook de benodigde accessoires zoals losse stokjes voor het bakapparaat van Neumärker koopt u bij HorecaRama.

Andere apparatuur van Neumärker

U kunt naast de verschillende wafelijzers van Neumärker ook kiezen uit verschillende apparatuur voor het maken van poffertjes. Het poffertjes apparaat van Neumärker is geschikt voor 50 of voor 100 poffertjes, gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van zwaar gegoten platen. De crêpes bakplaat is gemaakt van kunststof en heeft een roestvrijstalen behuizing. Voorzien van een teflon antiaanbaklaag en zeer gemakkelijk in het gebruik. 

Lees meer
Neumärker