Panasonic

Magnetron ovens van Panasonic
Het Japanse Panasonic is een belangrijke speler op het gebied van elektronica. De onderneming is al sinds de jaren ‘50 van de vorige eeuw wereldwijd actief. HorecaRama voert van dit merk een ruim assortiment magnetron ovens voor de professionele keuken. Panasonic is behalve op de professionele markt ook actief op de consumentenmarkt. Naast keukenbenodigdheden is het merk bijvoorbeeld ook sterk in fotoapparatuur, televisieschermen, airconditioning en zonnepanelen. Op zakelijk terrein groeit de onderneming gestaag op het terrein van geïntegreerde communicatie- en computertechnologie. De professionele magnetron van Panasonic is vormt het resultaat van een lange ontwikkeling. Dit bezorgt de apparaten een hoge graad van betrouwbaarheid.

Panasonic biedt gevarieerde lijn magnetron ovens
De lijn van apparaten begint eenvoudig bij 1000 watt. Hierbij bestaat de keuze uit een handbediende of programmeerbare magnetron. Panasonic bouwt haar assortiment in geleidelijke stappen op. Met stappen tot 1350 watt, 1600 watt, 1800 watt en 2100 watt, eindigt de lijn van professionele magnetron ovens met een model van 3200 watt. Deze magnetronoven heeft ook direct de grootste inhoudsmaat. Die omvat namelijk 44 liter. Ter vergelijking: het kleinste model uit het programma heeft een inhoudsmaat van 18 liter. Het loont de moeite de verschillende modellen eens rustig met elkaar te vergelijken. Ook in de tussenliggende wattages vindt u modellen met een variërende inhoudsmaten.

Panasonic magnetron en toebehoren
Erg handig voor in de keuken is ook de rijstkoker van Panasonic. U vindt hem in hetzelfde overzicht en hij biedt ruimte aan 3,6 kilo rijst. Vanzelfsprekend zijn alle apparaten van Panasonic eenvoudig in uw keuken te integreren. Zij vormen een goede aanvulling op het assortiment voor braden, grillen en koken dat HorecaRama u biedt. Ook dit assortiment heeft haar eigen zoekingang. U vindt het overzicht daarvan links in uw scherm. Naast magnetron ovens van diverse merken, levert HorecaRama ook de benodigde attributen voor het plaatsen van deze apparatuur. Onder de zoekingang ‘Magnetrons & Ovens’ treft u diverse wandplanken en draagplanken aan, waarop de apparatuur stevig staat.

Lees meer
Panasonic