Peugeot

Peugeot peper en zoutmolens online kopen

Het merk Peugeot is een bekend merk in de horeca voor peper- en zoutmolens. Peugeot maakt bijzonder mooie exemplaren voor uw restaurant. Zet een mooie pepermolen op uw tafels, gebruik de molens in de keuken of steel de show met een hele grote pepermolen van Peugeot. Bij horecagroothandel HorecaRama kunt u kiezen uit verschillende pepermolens en zoutmolens van het merk Peugeot. Ook voor andere producten van andere bekende merken voor de inrichting van uw hotel en restaurant vindt u alles wat u nodig heeft bij HorecaRama.

Assortiment Peugeot bij HorecaRama

U kunt bij HorecaRama kiezen uit verschillende pepermolens van het merk Peugeot. Kleine, middelgrote en grote pepermolens, leuk voor op uw tafels. De houten pepermolens zijn verkrijgbaar in licht hout of donker hout. Deze pepermolens van Peugeot zijn wereldberoemd om hun ceramisch maalmechanisme. Dit mechanisme is onverwoestbaar en u heeft dan ook levenslange garantie tegen fabrieksfouten. U bent zeker van een heel lange levensduur als u een pepermolen van Peugeot aanschaft. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen met een hoogte van 13 cm, 18 cm, 30 cm en zelfs 50 cm hoog. Daarnaast zijn er zowel slanke als wat bredere modellen beschikbaar.

Andere pepermolens en zoutmolens

Van het merk Peugeot zijn naast de houten peper- en zoutmolens ook molens van kunststof verkrijgbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorzien van een roestvrijstaal maalmechanisme. Deze molens staan leuk op uw tafels, zijn 8 cm hoog en zijn duurzaam in gebruik. Kijk naar de andere peper- en zoutmolens van Peugeot, waaronder leuke modellen die eveneens zijn voorzien van het beroemde onverwoestbare maalmechanisme van Peugeot.

Heel veel bekende merken

Een pepermolen van Peugeot, voedseldozen van Klip it en blender van JTC. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van de vele mogelijkheden bij horecagroothandel HorecaRama. U kiest uit meer dan 150 bekende merken voor al uw horeca benodigdheden waaronder Peugeot voor de aanschaf van een professionele pepermolen. Pepermolen nodig? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid: Peugeot. 

Lees meer
Peugeot