Promel

Promel online kopen

Promel, een Italiaans bedrijf, is sinds meer dan 15 jaar een bekende naam, onder meer als het gaat om munttelmachines. Promel is bekend om haar goede producten die betrouwbaar zijn en van prima kwaliteit. U kunt bij HorecaRama verschillende munttelmachines aanschaffen, waaronder een van het bekende merk Promel. Zoekt u een munttelmachine die geschikt is voor zwaar en professioneel gebruik kijk dan eens naar deze munttelmachine.

Meer over de munttelmachine van Promel

In de horeca gaat doorgaans nog steeds veel muntgeld om, ondanks het feit dat steeds meer mensen elektronisch betalen. Het tellen van de munten, meestal een dagelijks terugkomende klus, kunt u moeiteloos laten doen door een munttelmachine. De munttelmachine van Promel is ontworpen om grote hoeveelheden muntgeld snel en accuraat te tellen. Omdat de machine van Promel over slechts één sensor beschikt zullen niet snel storingen optreden en is het apparaat nagenoeg onderhoudsvrij. In de toevoerbak kunnen 500 munten tegelijk worden geplaatst en de Promel munttelmachine telt maar liefst 1200 munten per minuut. Voorzien van allerlei extra’s zoals een optel- en afpasfunctie. Met deze functie kunt u gesorteerd geld laten tellen of instellen bij welk aantal munten de machine moet stoppen. Dit is zelfs per muntbak te bepalen. De munttelmachine van Promel heeft 8 muntuitgangen voor ieder muntstuk uit de euro-serie.

Promel en andere merken muntgeldmachines

Naast de munttelmachine van Promel kunt u bij HorecaRama terecht voor munttelmachines van andere merken, kluisjes, kassalades en afroomkluizen. U richt met de producten van HorecaRama uw horeca gelegenheid zoals hotel, restaurant of catering in met producten van hoge kwaliteit. Meer dan 150 bekende merken, en ook veel budget artikelen. Ga naar HorecaRama als u een ruime keus wilt hebben voor de inrichting van de professionele keuken, uw bar, lobby of voor de inrichting van uw tafels. 

Lees meer
Promel