Rational

Rational online kopen

Rational is een bekend merk in de horeca, met name om de geweldige combisteamers. Bij HorecaRama kunt u terecht voor de aanschaf van zo’n combisteamer, een enorme aanwinst voor uw professionele keuken. Met een combisteamer maakt u van alles in een handomdraai: vlees, vis en gevogelte maar ook groenten, gerechten met ei en allerlei bakgerechten. De apparatuur van Rational is bijzonder professioneel uitgevoerd met gebruik van de beste materialen en kent een lange levensduur. Ook onderhoudsarm.

De combisteamer van Rational

De combisteamer van het merk Rational die u bij HorecaRama aanschaft, heeft ongekende mogelijkheden en zorgt voor groot gemak bij het bereiden van al uw gerechten. Het apparaat is voorzien van een cool down voor snelle en veilige afkoeling. U kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden tot wel 350 programma’s die handmatig worden ingesteld. De combisteamer is zowel vanbinnen als van buiten gemaakt van roestvrijstaal, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen.

De mogelijkheden van een combisteamer van Rational

De combisteamer van Rational kan zoveel, dat het te veel is om op te noemen. Enkele voorbeelden en specificaties: 5 luchtsnelheden, uitneembare draaibare inhangrekken, automatische voorkeuze van de starttijd met datum en tijd instelbaar, automatisch reinigings- en onderhoudssysteem voor de ovenruimte. Deze en tal van andere bijzondere en handige extra’s maken uw combisteamer van Rational een onmisbaar apparaat voor de professionele keuken.

Horeca ovens bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u kiezen uit allerlei professionele apparatuur voor de horeca keuken zoals de combisteamer van Rational. U vindt een breed assortiment heteluchtovens of een rookoven en combisteamers. Ook voor alle benodigde accessoires zoals ovenschalen, warmhoudapparatuur of messen en snijders, mixers en keukenmachines gaat u naar HorecaRama, uw horeca specialist. U kiest uit producten van meer dan 150 bekende merken zoals Rational of uit een gevarieerd aanbod accessoires en budget artikelen. 

Lees meer
Geen producten gevonden...