REA

REA online kopen

REA is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van kunststof opslagrekken. In 1964 ontwikkelde de grondlegger van REA, Siebe Rijploeg, het eerste kunststof opslagrek dat uitsluitend bestond uit ronde buizen. In de jaren daarna is dit concept uitgewerkt tot professionele kunststof opslagrekken die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in de voedingsindustrie en de horeca. Inmiddels is REA een bekende speler op de internationale markt.

REA kunststofrekken

De REA kunststof rekken zijn gemaakt van een soort kunststof die geschikt is voor intensief gebruik. De opslagrekken kunnen wel tegen een stootje en zijn bij HorecaRama verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De REA rekken kunnen worden gebruikt in horeca keukens, in de opslagruimte en zelfs in koelingen en vriezers. De REA kunststof rekken zijn namelijk bestand tegen temperaturen tussen de -40 en 80 graden.

Verschillende uitvoeringen van REA rekken

Kies bij HorecaRama uit kunststof rekken van het merk REA in verschillende breedtematen en in verschillende dieptematen. De hoogte van de REA rekken, ook wel eurostellingen genoemd, is steeds 167cm. De breedtematen variëren van 100cm tot 120, 150, 180 of 200cm. De diepte van de rekken is 40cm of 50cm. U kunt de rekken met elkaar combineren en op die manier de ruimte die u heeft volledig naar wens benutten. REA opslagrekken zijn eenvoudig te monteren zonder dat daarvoor extra gereedschap nodig is en zijn onderhoudsvriendelijk. De rekken worden geleverd met bijbehorende schappen en met een afdekplaat.

Opslagrekken bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit allerlei mogelijkheden voor opslagrekken, waaronder de eurostellingen van REA. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld voorraadrekken van aluminium die licht van gewicht zijn en toch sterk of opslagrekken speciaal voor in een hoek. Kijk naar het uitgebreide aanbod van HorecaRama voor al uw benodigdheden voor hotel en restaurant en voor de professionele keuken. 

Lees meer
Geen producten gevonden...