Revol

Revol online kopen

Van het merk Revol kunt u bij HorecaRama verschillende handige en mooi vormgegeven accessoires aanschaffen. Revol is een Frans merk dat producten van porselein maakt zoals bijvoorbeeld ramekins, eierschaaltjes en pannenkoeken borden. De producten van Revol zijn van goede kwaliteit en duurzaam in gebruik. Wilt u uw horeca gelegenheid inrichten met mooie spullen van goede kwaliteit kijk dan naar het uitgebreide aanbod producten van bekende merken bij HorecaRama zoals Revol voor accessoires van porselein.

Het aanbod Revol producten bij HorecaRama

Bij HorecaRama kunt u van het merk Revol onder meer borden en plateaus van porselein kopen met de looks van leisteen. Mooie borden met een speciale uitstraling voor bijvoorbeeld het serveren van een steak. U vindt ook een uitgebreid aanbod borden van Revol, uitgevoerd in de kleur wit en verkrijgbaar in veel verschillende groottes. Andere producten van Revol zijn onder meer ramekins in verschillende grootte, eierschaaltjes en eierdopjes.

Bijzondere producten van Revol

Naast het uitgebreide aanbod borden en plateaus kunt u van het merk Revol ook accessoires bestellen die uw tafel verrijken. Een bijzonder mooi vorm gegeven soepkom bijvoorbeeld die is voorzien van de afbeelding van een leeuw, een melkkannetje, of flesjes voor olijfolie met de afbeelding van een olijftak in verschillende kleuren. De plateaus met leisteen look zijn in verschillende modellen verkrijgbaar waaronder ook met opstaande rand of met een uitsparing voor het plaatsen van bijvoorbeeld een bakje met saus.

Revol en andere merken bij HorecaRama

U kiest voor uw horeca benodigdheden bij HorecaRama uit meer dan 150 bekende merken. Revol voor mooie porseleinen borden en plateaus en andere producten en tientallen prachtige bestek series van bekende merken zoals Olympia, ProSup en Amefa. Ook voor de inrichting van uw professionele keuken is een zeer gevarieerd aanbod producten van bekende merken beschikbaar. 

Lees meer
Revol