Roband

Roband grill station erg populair
Het Australische merk Roband is al 60 jaar actief in de sector keukenapparatuur voor grootkeukens. Klein begonnen met het ontwerpen van een eerste milkshakemachine, groeide het bedrijf uit tot een concern van wereldomvang. In vrijwel elk restaurant en andere horecagelegenheid is apparatuur van Roband te vinden. Met name het grill station van dit merk is daarbij populair. Hij combineert een grote mate van degelijkheid met prettig gebruiksgemak. Horecarama biedt daarbij ook een assortiment van benodigdheden aan, die het gebruik van het Roband grill station verder vereenvoudigen.

Verschillende uitvoeringen van het Roband grill station
Bij HorecaRama bieden wij diverse uitvoeringen aan van het Roband grill station. Zo is er de versie waarvan de bovenplaat gegroefd is en die ruimte biedt aan 6 sandwiches. Een groter model in deze uitvoering kunt u ook kiezen. Dit grill station biedt ruimte aan 8 sandwiches. Roband brengt het grill station ook met een gladde bovenplaat op de markt. Ook nu bestaat er de keuze uit een model dat ruimte biedt voor 6 sandwiches of voor 8. Het Roband grill station is bij uitstek geschikt voor het bereiden van sandwiches en andere broodproducten zoals panini’s. Tegelijk kan het grill station moeiteloos worden ingezet voor het bereiden van spiesen met vlees. De bakplaten zijn vervaardigd van drukgegoten aluminium, dat een langdurig gebruik garandeert.

Roband grill station en verdere assortiment
Niet alleen het grill station maakt deel uit van ons Roband assortiment. Zo vindt u hier ook het snel werkende bandbroodrooster van dit merk. Deze machine is vervaardigd van geborsteld RVS en is naast sneetjes brood van maximaal 30mm dik, ook geschikt voor gesneden broodjes die vervolgens alleen aan de rugzijde worden verwarmd. Ook de griddle toaster van Roband maakt deel uit van ons assortiment. Het gaat hierbij om een toaster en bakplaat in één, waarbij de toast- en grillfunctie apart van elkaar kunnen worden bediend. Naast deze keukenapparaten kunt u bij HorecaRama ook de benodigde toebehoren bestellen. Een open kanaal uitlekbakje behoort hiertoe, maar ook PTFE grill folie en het benodigde raam daarvoor zijn bij ons voorradig.

Lees meer
Roband