Robot Coupe

Robot coupe, groot op het terrein van de groentesnijmachine
Het merk Robot Coupe stond ruim veertig jaar geleden aan de basis van de keukenmachine. Het bedrijf is in het midden van Frankrijk gevestigd en zette in de loop van de jaren ‘70 de eerste keukenmachines op de markt. Met name met de groentesnijmachine werd het bedrijf groot. Inmiddels is de Franse onderneming op afstand marktleider geworden en geldt daarmee als specialist waar het aankomt op professionele keukenapparatuur. Het aanbod van Robot Coupe is uitgebreid. Het merk is volledig toegesneden op de bewerkingen die in de professionele keuken uitgevoerd moeten worden.

Groentemachine van klein tot groot bij Robot coupe
Het aanbod van deze producent omvat zowel kleinere als grote keukenapparaten. Zo opent het assortiment met een professionele staafmixer die goed in de hand ligt. Via de sapcentrifuge, de klopper en deegmachine en de blixer, komen we al snel uit bij de groentesnijmachine. Aan het aanbod dat Robot Coupe hier presenteert, valt direct af te lezen op welk niveau in de markt het bedrijf functioneert. Er is keuze uit tientallen modellen. Relatief eenvoudig is de groentesnijder voor 20 tot 60 maaltijden. Natuurlijk is voor deze keukenmachine een breed scala aan schijven beschikbaar. Enkele stappen  hoger liggen de groentesnijders Gourmet. Speciaal voor pizza’s is er de groentesnijmachine Pizza. Lopen we verder door het assortiment, dan worden de groentesnijders steeds groter en krachtiger. We zien de groentesnijder met twee snelheden, geschikt voor 70 tot 600 maaltijden. Hierna komen we uit bij de grootste modellen met toevoeropening die in een eigen frame staan. Het zwaarste model uit de collectie kan dienst doen bij de bereiding van 3.000 maaltijden.

Robot coupe groentesnijmachine en andere apparaten
De groentesnijders van Robot Coupe nemen in de professionele keuken veel werk uit handen. Zij maken een zelfstandig onderdeel uit van onze catagorie ‘Braden, grillen & koken’. Daar vindt u ook andere apparaten die zorgen voor een hoge productiviteit. Bijvoorbeeld de aardappelschilmachine, de beenderzaag, hamburgerpers, kaassnijmachine en vleessnijmachine. Elk apparaat heeft zijn eigen specifieke eigenschappen die de grootkeuken verder professionaliseren. Mocht u vragen hebben over Robot Coupe apparatuur geeft ons team u graag advies via 010 - 785 20 46 of via de mail op [email protected].

Lees meer
Actie - Gratis extra kuip
Klopper en deegmachine - Robot Coupe RM8
Robot Coupe