Roltex

Roltex online kopen

Roltex is een Belgisch bedrijf en produceert dienbladen en andere kunststof horecabenodigdheden voor de professionele horeca omgeving. Door de gedegen kwaliteit, het ruime assortiment dienbladen en onbreekbare glazen is Roltex een belangrijke speler op de Europese markt. Bij HorecaRama kunt u kiezen uit veel verschillende dienbladen van Roltex en uit een ruim assortiment glazen van dit merk.

Dienbladen van Roltex

Het assortiment dienbladen van het merk Roltex is bij HorecaRama bepaald uitgebreid te noemen. De dienbladen zijn gemaakt van kunststof waardoor deze praktisch onbreekbaar zijn en onderhoudsarm. Kijk bijvoorbeeld naar het dienblad gemaakt van melamine laminaat. Deze dienbladen hebben een bijzonder mooie uitstraling en zijn verkrijgbaar in veel verschillen maten en vormen. Een rond of rechthoekig dienblad van Roltex, in kleine maten en grote maten, 27x18 cm of 53x37cm en allerlei maten daar tussenin. Verder vindt u in het assortiment Roltex dienbladen onder meer dienbladen met aluminium look, graniet look of met een leuke opdruk.

Glazen van het merk Rolex

Onbreekbare producten zijn in de horeca vaak een grote uitkomst. Zeker als uw gasten rondlopen met hun borden, bestek en glazen is het prettig wanneer deze onbreekbaar zijn. De glazen van Rolex hebben de looks van echt glas en zijn gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat. Een milieuvriendelijk product dat recyclebaar is en stapelbaar zodat u minder ruimte nodig heeft om de glazen op te bergen. Uw keuze uit Rolex glazen bestaat bij HorecaRama onder meer uit bierglazen, wijnglazen, whiskyglazen, champagne glazen en longdrink glazen.

Andere merken horeca benodigdheden

HorecaRama heeft meer dan 150 bekende merken in het assortiment waaronder Rolex voor onbreekbare glazen en dienbladen, tientallen prachtige bestekseries en een grote keuze uit keukenapparatuur. Wilt u uw hotel of restaurant inrichten met producten van de beste kwaliteit kijk dan eens naar het gevarieerde aanbod horeca benodigdheden van gerenommeerde merken van HorecaRama. 

Lees meer
Roltex