Rubbermaid

Rubbermaid online kopen

Rubbermaid is een internationaal bekende naam en het bedrijf maakt tal van handige producten voor gebruik in en om de keuken, de lobby, uw tafels en terras. Voor de horeca biedt Rubbermaid heel veel producten die onmisbaar zijn zoals voedselcontainers, zeepdispensers en rookpalen maar ook bijvoorbeeld kinderstoelen. HorecaRama heeft tientallen producten in het assortiment van het merk Rubbermaid.

Rubbermaid producten bij HorecaRama

Bij HorecaRama kiest u uit tientallen producten van het gerenommeerde merk Rubbermaid. Kijk bijvoorbeeld naar de uitgebreide keuze voedselcontainers. Voedselcontainers van Rubbermaid voldoen aan alle eisen voor het opslaan en vervoeren van voedsel en zijn beschikbaar in tal van inhoudsmaten tot wel 208 liter. U kunt bij de voedselcontainers van Rubbermaid bijpassende gesloten deksels of schuifdeksels aanschaffen. Andere mogelijkheden zijn afvalcontainers of verrijdbare voorraadcontainers, mopemmers, luchtverfrissers en navullingen voor luchtverfrissers en bijvoorbeeld krukjes.

Nog meer producten van Rubbermaid

Het aanbod producten van het merk Rubbermaid is te groot om hier op te sommen. Een greep uit het aanbod van HorecaRama: rookpalen en wandasbakken, serveerwagens, pedaalemmers in veel verschillende maten en kleuren, linnenzak wagens, babycommodes, kinderstoelen en trolleys. Rubbermaid weet als geen ander wat u allemaal nodig heeft voor een optimale bedrijfsvoering van hotel en restaurant en biedt een groot assortiment producten van hoge kwaliteit.

Merken zoals Rubbermaid

Horeca groothandel HorecaRama stelt u in staat al uw horeca benodigdheden aan te schaffen en let daarbij graag op kwaliteit. Meer dan 150 bekende merken vormen een onderdeel van ons uitgebreide aanbod: Rubbermaid, Buffalo, bestekseries zoals Olympia en Amefa, bekende merken voor werkkleding en werkschoenen en alles voor de inrichting van uw professionele keuken zoals keukenapparatuur, bakplaten, grillplaten, producten op het gebied van koeling zoals koelkasten en vriezers maar ook ijsblokjesmachines en milkshakemachines. Wilt u een uitgebreide keuze uit producten van hoge kwaliteit tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding ga dan naar HorecaRama. 

Lees meer
Rubbermaid