Sabatier

Sabatier online kopen

Sabatier staat voor bestek van hoge kwaliteit, geschikt voor gebruik in de professionele horeca keuken. Messen van hoge kwaliteit zijn onmisbaar in de professionele keuken en als u kiest voor bijvoorbeeld de koksmessen van het merk Sabatier dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit in uw horecakeuken haalt. Bij HorecaRama zijn verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van een professioneel mes van het merk Sabatier en ook voor andere merken, besteksets of bestek van melamine gaat u naar horeca groothandel HorecaRama.

Producten van Sabatier

Bij HorecaRama kunt u een koksmes van het merk Sabatier aanschaffen, in verschillende maten en uitvoeringen. De koksmessen van Sabatier zijn gemaakt van roestvrijstaal van hoge kwaliteit. Het kleinste koksmes heeft een lemmet van 10cm, gevolgd door Sabatier koksmessen van 15cm, 20, 25, 30cm en het grootste koksmes van Sabatier heeft maar liefst een lemmet van 36cm. De messen van Sabatier liggen goed in de hand, zijn vlijmscherp en gemaakt van de beste materialen. Andere producten van Sabatier die u bij HorecaRama kunt aanschaffen zijn een officemesje met een lemmet van 10cm, een speciaal steakmes en een vleesvork.

Sabatier en andere bekende bestek merken

Speciale messen zoals koksmessen kunt u bij HorecaRama van het merk Sabatier maar ook van het bekende merk Wüsthoff aanschaffen. Er zijn ook kokskoffers verkrijgbaar, veel verschillende officemessen en fruitmesjes of oestermesjes. Voor al uw messen en snijders, zowel van bekende merken als Sabatier als in budgetuitvoering vindt u bij HorecaRama een uitgebreide keus. Ook voor uw tafels vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment bestek van bekende merken. De series van Olympia en Amefa bijvoorbeeld. Bestekseries in een moderne uitvoering of bestek met een klassieke look. Ook voor de aanschaf van bestek van melamine vindt u bij HorecaRama diverse mogelijkheden.
Lees meer
Sabatier