Samsung

Samsung online kopen

Van het internationaal bekende merk Samsung heeft HorecaRama verschillende magnetrons in het assortiment. Handmatig bedienbare of programmeerbare magnetrons in verschillende uitvoeringen en van prima kwaliteit. Samsung is één van de meer dan 150 bekende merken waarvan HorecaRama producten verkoopt. Voor al uw benodigdheden voor hotel en restaurant kiest u uit producten van bekende merken zoals Samsung of uit een groot aanbod budget artikelen.

Magnetrons van Samsung

Het aanbod magnetrons van Samsung bestaat bij HorecaRama uit verschillende modellen en de magnetrons zijn geschikt voor professioneel gebruik. De uitvoering met een vermogen van 1100 watt is voorzien van handmatige bediening en is geschikt voor de kleinere horeca keuken. De bodem van deze magnetron van Samsung is voorzien van een keramische coating waardoor reiniging van de magnetron extra gemakkelijk is. De Samsung Pro wordt eveneens handmatig bediend, maar is groter en heeft een inhoud van 26 liter. Geschikt voor intensief gebruik in de drukkere keuken, gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van een keramisch plateau.

Programmeerbare magnetrons van Samsung

Als u een programmeerbare magnetron wilt aanschaffen dan kiest u bij HorecaRama uit meerdere modellen van het merk Samsung. Het vermogen van deze Samsung magnetrons varieert van 1100 watt tot 1500 en 1850 watt. De Samsung magnetron van 1850 watt is geschikt voor de drukke professionele keuken en kan intensief worden gebruikt. Gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van keramisch plateau. De maat van deze magnetron is 2/3GN met een inhoud van 26 liter.

Magnetrons bij HorecaRama

Naast de ruime keuze uit magnetrons van het bekende merk Samsung kunt u bij HorecaRama ook terecht voor een groot aanbod magnetrons van andere merken. Magnetrons van onder meer CaterChef, Buffalo of van Severin. Er zijn ook magnetrons beschikbaar met grillfunctie en voor alle andere benodigdheden voor uw magnetron vindt u bij HorecaRama eveneens een ruim aanbod. Kies uit onder meer voedseldozen die in de magnetron kunnen, vacumeer apparatuur en vacumeer zakjes, gastronormbakken en reinigingsmiddelen voor de magnetron. 

Lees meer
Samsung