Santos

Santos online kopen

Voor de aanschaf van producten van het bekende merk Santos vindt u bij HorecaRama een uitgebreid assortiment horeca benodigdheden. Santos is een Frans merk en het bedrijf werd al in 1954 opgericht, door André Fouquet. Tegenwoordig worden Santos producten overal ter wereld, in meer dan 130 landen verkocht. Santos producten zijn dan ook van hoge kwaliteit, hebben een mooi design en Santos is een innovatief bedrijf dat steeds met nieuwe producten op de markt komt. Het aanbod producten is groot en gevarieerd waaronder ijsvergruizers, citruspersen, blenders en sapcentrifuges. Bij HorecaRama vindt u een groot aantal producten van het merk Santos.

Producten van Santos

Kies bij HorecaRama uit een uitgebreid assortiment producten van het bekende merk Santos zodat u zeker bent van kwaliteit en een lange levensduur en uw aankopen geschikt zijn voor intensief gebruik in de professionele horeca omgeving. U vindt onder meer een groentesnijmachine van Santos in het assortiment waarvoor u veel extra snijschuiven kunt aanschaffen: plakjes in verschillende maten of een Parmezaan schijf bijvoorbeeld. Verder vindt u blenders in tal van uitvoeringen of een losse blenderbeker en een groot assortiment citruspersen bij HorecaRama.

Bijzondere apparatuur van Santos

Naast het uitgebreide assortiment blenders en citruspersen kunt u ook bijzondere apparatuur van het merk Santos bij HorecaRama aanschaffen. De ijsvergruismachine van Santos is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van een roestvrijstalen messtel. Met deze ijsvergruizer maakt u met een simpele druk op de knop grof of fijn crushed ice. Deze Santos machine heeft een capaciteit van maar liefst 1,2KG per 30 seconden. Geleverd met ijsblokjesbak en opvangbak. De drankendispenser van Santos beschikt over twee of drie containers die zijn gemaakt van polycarbonaat. De machine zelf is gemaakt van hoogglanzend roestvrijstaal. Kijk voor deze en andere Santos apparatuur naar het gevarieerde aanbod van HorecaRama.

Santos en andere merken

Uw horeca onderneming volledig inrichten met producten van hoge kwaliteit doet u bij horeca groothandel HorecaRama. Merken zoals Santos en nog 150 andere bekende merken, voor al uw benodigdheden voor de professionele keuken, voor de inrichting van uw tafels, de slaapkamers en badkamers van uw hotel en voor de bar en catering. 

Lees meer
Santos