Scangrind

Scangrind online kopen

In de professionele horeca keuken wilt u voortdurend kunnen beschikken over vlijmscherpe messen en ook uw gasten waarderen een scherp mes om bijvoorbeeld vlees mee te snijden. Een slijpmachine is dan ook onontbeerlijk, indien u niet regelmatig nieuwe messen wilt aanschaffen. Een slijpmachine verdient zich snel terug, zeker omdat in de professionele keuken vaak met kostbare werktuigen wordt gewerkt. Een bekend merk slijpmachines is Scangrind, en u kunt bij HorecaRama uit meerdere modellen van de slijpmachine van Scangrind kiezen.

Slijpmachine van Scangrind

Kies uit verschillende slijpmachines van Scangrind. Een eenvoudig model en tevens zeer eenvoudig in gebruik is voorzien van een kunststof huis en geschikt voor elk soort mes. De slijpstenen zijn instelbaar en het vermogen van deze machine is 450 watt. Een andere mogelijkheid voor een slijpmachine is natslijpen, waardoor een uiterst scherpe snede ontstaat. De Scangrind slijpmachine is voorzien van een slijpsteen die in beide richtingen kan draaien waardoor bramen eenvoudig worden verwijderd. Voorzien van dubbele isolatie en een fijnkorrelige steen voor maximaal slijpvermogen. Het water spat tijdens het slijpen niet weg maar blijft met het slijpstof in de bak. Verkrijgbaar bij HorecaRama in twee uitvoeringen.

Andere slijpapparatuur

Bij HorecaRama kiest u uit verschillende mogelijkheden voor het slijpen van messen. Naast de slijpmachines van Scangrind kunt u kiezen voor een messenslijper die met de hand wordt bediend. Deze messenslijper heeft een voet van roestvrijstaal en kan op een werkblad worden gemonteerd. Eenvoudig in gebruik en gemaakt van extra gehard staal dat geschikt is voor alle soorten messen. Of kies voor aanzetstalen van het merk Fischer of voor slijpstalen van het bekende merk Wügo.

Alles op het gebied van messen

Bij HorecaRama kunt u alles aanschaffen voor een optimale bedrijfsvoering van uw hotel en restaurant. Op het gebied van messen kiest u uit een groot assortiment producten van bekende merken zoals de slijpmachines van Scangrind, uit tal van bestekseries van Amefa en Olympia of voor koksmessen van bekende merken. 

Lees meer
Scangrind