Seal Fresh

Seal Fresh online kopen

Seal Fresh is een bekend merk voor het bewaren van allerlei soorten voedsel. De voedseldozen van Seal Fresh zijn geschikt voor de professionele keuken en zijn van hoogwaardige kwaliteit. U kunt van Seal Fresh verschillende dozen aanschaffen waarbij het formaat van de voedseldoos steeds is afgestemd op een bepaald soort voedsel. Zo zijn er onder meer speciale voedseldozen voor het bewaren van vlees en het bewaren van groente. Kijk naar het assortiment van HorecaRama als u voedseldozen van Seal Fresh wilt aanschaffen.

Voedseldozen van Seal Fresh

De voedseldozen van Seal Fresh zijn gemaakt van kunststof en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De dozen zijn zowel magnetron bestendig als diepvries bestendig. De Seal Fresh dozen worden geleverd inclusief handige luchtdichte deksel zodat voedsel vacuüm kan worden bewaard. U plaatst de Seal Fresh doos indien gewenst, eenvoudig vanuit de vriezer in de magnetron om het voedsel te laten ontdooien. Kleur wit en verkrijgbaar in veel verschillende handige formaten.

Soorten voedseldozen van Seal Fresh

De voedseldozen van Seal Fresh hebben handige formaten voor het opslaan van allerlei soorten voedsel. Zo zijn er dozen speciaal voor het bewaren van groenten en vlees maar ook voor het bewaren van een pizza. Deze pizza bewaardoos van Seal Fresh heeft een afmeting van 25cm x 25cm en een hoogte van 7,5cm. Kies uit voedseldozen van Seal Fresh voor onder meer brood, ontbijtgranen, desserts of speciaal voor het bewaren van cake.

Voedseldozen bij HorecaRama

U vindt in het assortiment van HorecaRama veel verschillende mogelijkheden voor de aanschaf van voedseldozen. Handige formaten van Seal Fresh maar ook voedseldozen in GN-maten en speciale dozen voor het vervoeren van voedsel. U kiest bij HorecaRama uit meer dan 150 bekende merken waaronder Seal Fresh, voor de aanschaf van benodigdheden voor uw hotel en restaurant. 

Lees meer
Seal Fresh